Bidrag för äldre att få bostäder Redone

Bidrag för äldre att få bostäder Redone

Från bidrag ges över hela landet av federala myndigheter att privatfinansierad bidrag tillgängliga endast i särskilda områden, pengar för seniorer att få nödvändiga reparationer utförda till sina hem finns. Att hitta ett stöd i ditt område kan ta lite tid, men om du hittar rätta, det kommer vara värt tiden.

Landsbygdens bostäder reparation bidrag och lån

Detta program ger bidrag på upp till $7.500 till människor 62 och äldre att åtgärda risker för hälsa och säkerhet i sina hem. Lån på upp till 20 000 finns också tillgängliga och kan kombineras med ett bidrag för högst $27.500. Ett program av Förenta staternas Department of Agriculture (USDA), programmet finns i områden som anses vara "landsbygden", inte i stadsområden. För att använda, måste hushåll uppfylla inkomst krav. För mer information, kontakta din USDA fältkontor.

Övriga USDA bidrag

Enskilda vatten och avfall bidrag och bostäder bevarande bidrag (HPG) är också tillgängliga via USDA. Dessa bidrag är inkomst-baserade med ingen ålder riktlinjerna. Enskilda vatten och avfall bidrag är endast tillgänglig för husägare i Arizona, Kalifornien, New Mexico och Texas för installation av VVS och avlopp tjänster och fixturer i hemmet. HPG ger fonden reparation och renovering av bostäder för låginkomsttagare invånare. Medlen kan användas för hyresfastigheter samt ägarbebodda bostäder.

HEM investeringen partnerskap

HEM är den största federalt bostäder block grant program av den institutionen för bostäder och stadsutveckling (HUD). Det fungerar i samarbete med stat, län och staden regeringar. Fokusera på bostäder till rimliga priser, har varje lokal hem programmet flexibilitet att fastställa sina egna prioriteringar och avgöra hur anslag. Bostäder rehabilitering är ett vanligt användningsområde för hem medel. Ta reda på om programmet hem i ditt område erbjuder stipendier till seniorer att göra om bostäder, kontakta din stad, län eller bostäder utrikesdepartementet.

Gemenskapens utveckling Block Grant

HUDS gemenskapens utveckling Block Grant (CDBG) ges till stater och städer med en befolkning på över 50.000. Medlen används för anständiga bostäder, ekonomiska möjligheter och lämplig levande miljöer, främst till förmån för låga inkomster och moderate-income invånare. Staterna designprogram egna CDBG, och rehabilitering av bostäder betalas ibland med CDBG pengar. För att se om det finns bidrag att rehabilitera bostäder för äldre, kontakta din utrikesdepartementet bostäder eller din stad bostäder avdelning om din stad möter de 50 000 eller högre bosättningskravet.

Privat och gemenskapens fonder

En gemenskapen foundation är en slags enda shoppingservice för lokalt-finansierade bidrag. Lokala givare ger pengar till en central organisation vars uppgift är att övervaka och fördela pengarna enligt fondens särskilda riktlinjer. Om din kommun har en gemenskapen foundation, kan du kontrollera för att se om det finns bidrag för seniorer att göra om bostäder. Privata stiftelser bevilja ibland bidrag till enskilda personer att hjälpa till med särskilda behov samt.