Beskrivning av en röd korall Bell

Heuchera växter hör till familjen Saxifragaceae växt. Vissa sorter odlas för sina bladverk och är vanligtvis kallas alumroot eller helt enkelt heuchera, men de som odlas för sina granna blommor som kallas korall klockor. Röd korall bell växter skapar ett överflöd av röda blommar juni-augusti. Olika korall bell hybrider tillåter varierande nyanser av röd blom och attraktiva bladverk.

Härdighet

Röd korall klockor växer i US Department of Agriculture härdighet zon 3 till 9. Korall klockor är i allmänhet ganska kallt tolerant. De kanske också kan växa tillräckligt i värmen och luftfuktigheten i USDA zon 11 om planterade i halvskugga. I söder, kan korall bells planteras i full sol uppvisa bladverk som ser bränd efter värmen på sommaren. Anläggningen växer bäst i en sandig eller lerig jord med ett pH på 7,0.

Attribut

Röd korall bell växter identifieras av deras röda eller korall-röd klockformade blommor och hjärtat-, runda- eller lönn-formade blad. Växten blommar slutet av våren till augusti, med blom varar i flera veckor. Blommorna sitta ovanpå spikar som växer omkring 2 fot lång, dröjande över bladverket. Bladen består av attraktiva färgskiftning mönster och kan något rufsar. De växer i stora klumpar och blad färg ibland förändringar, allt från en brunbrända röd till chartreuse.

Landskap används

Röd korall klockor göra attraktiva dekorativa växter i trädgården. De planteras ofta framför små buskar och träd eftersom bladverk och blommor ge uppmärksamhet till det andra växter också. De planteras även i trädgårdar att locka kolibrier, som dricker nektar från de klockformade blommorna. Plantera korall klockor i klasar skapar attraktiva små arrangemang när de blommar på våren. De skapar också full och färgstark blomma säng gränser.

Att multiplicera

Korall klockor är perenna växter, vilket innebär att de växer varje år så länge villkoren är de rätta. Över tiden, växten multiplicerar och växer sig större, vilket kan orsaka kronan växa ur marken. Kolla växten i sin andra eller tredje året tillväxt till om detta har inträffat. I så fall dela upp anläggningen i slutet av våren eller början av hösten. Gräva upp växten rötter och dela upp det i sektioner som är 20 till 25 procent av den ursprungliga dunge. Plantera de delade sektionerna i trädgården.