Behöver du minska Knock Out rosor?

Behöver du minska Knock Out rosor?

Från och med våren 2011 omfattar sju sorter Knock Out rose-mängden av landskapet buske rosor. Knock Out rosor visar utmärkt sjukdom motstånd och en förmåga att producera massor av blommor utan orimliga mängder vård. I vissa regioner, fortsätter med långa växande säsonger och milda vintrar, Knock våra rosor kan bli ganska stora och ratty i vana, men sin kraft och blommande fortfarande. Beskärning dessa rosor är inte nödvändigt, men det hjälper kontroll växt storlek och främja bättre blomning.

När du inte Beskär

Knock Out rosor är genetiskt kraftfulla växter som producerar massor av blommor när den odlas i minst sex timmar av direkt solljus dagligen. Om du inte Beskär, fortsätter växternas käppar att förlänga men fortfarande producera blommor i färger hela växtsäsongen, med ljusare blommande däremellan. De ökade käppar kan bli exceptionellt länge, att skapa massiva buskar som kan verka slarvigt eller ovårdad, men Knock Out rosor fortfarande överleva.

Effekten av beskärning

Chansen är en Knock Out rose kommer att växa bra och blomma om du vill undvika beskärning. Dock innebär en grundläggande, ljus beskärning tidigt på våren bara innan lummiga knopparna vecklas ut en ökning av frodig grönska och mer intensiv blomning. Enligt Conard-Pyle företaget, en ledande amerikansk grossist plantskola och leverantör av Knock Out och andra exceptionella steg typer, skära ned Knock Out rosor till en höjd av 12 till 18 inches en gång om året är en bra underhåll praxis.

Trimning fördelar

Äldre ros sorterna ofta gynnats deadheading eller klippa bort gamla blommor att uppmuntra produktionen av nya blomknoppar. Knock Out rosor är självrengörande - gamla blommorna avhopp och stjälkarna fortsätta producera efterföljande blommar. Till midsommar, kan en trädgårdsmästare välja att trimma ryggen Knock Out rose grenar att städa anläggningen och forma det per trädgårdens estetik. Trimning resulterar i sidogrenar att växa och en liten ökning i blommande tre till sex veckor senare.

Rekommendation

Även om du inte behöver skära ned Knock Out rosor i din trädgård för dem för att utföra väl och blom, bör du åtminstone Beskär dem tillbaka en gång om året. Schemalägga beskärning av dessa rosor precis efter de forsythia buskarna blommar i din region och det finns inga fler frostiga nätter. Hoppa över denna tidiga våren beskärning är inte skadligt att ha vackra Knock Out rosor, emellertid.