Behandlingar för ett rektangulärt katedralen burspråk

Behandlingar för ett rektangulärt katedralen burspråk

Fönsterbehandlingar hjälpa konvertera ett burspråk i en elegant, formella område, en mysig vrå eller en modern brännpunkt. Domkyrkan burspråk har en välvd portion på toppen, en nick till historiska gotiska arkitekturen. Som designelement bidrar de till den arkitektoniskt intressen av ett utrymme.

Långa draperier

Långa, veckade gardiner ger en formell luft till domkyrkan burspråk. Tyger som siden, chenille eller en väv kan användas för en traditionell inramning. Designers drapera ofta tyget i en swag eller luftballong bildandet över den välvda formen, så att tyget för att drapera ner över varje sida av Fönstren. Om fönstret innehåller en plats vid fönstret, kan med långa draperier bidra en mysig känsla. Längre draperier lägga till värme och färg i ett rum, men ofta är det dyraste alternativet. Denna konventionell behandling är den mest populära.

Exponerade hårdvara

Gardinstänger hängde högt ovanför fönstret bay arch lägga till höjd och djup utan att täcka de arkitektoniska detaljerna. Med hjälp av mycket tunn gardin paneler betonar storlek och djup i fönstret samtidigt tillåta ljus in i rummet. Aktre språnget är ofta hängde på någon sida av fönstret, och de kan sedan dras stängd eller öppen. Detta ger en luftig och modern effekt utan att kompromissa med fönstrets konstruktion. Denna teknik utsätter hårdvara för att hänga gardiner, ofta gardin ringar eller krokar.

Gardinkappor

En anpassad välvda valance sträcker sig över toppen av bågen, som ger en dekorativ komponent utan att täcka hela fönstret. De tillåter anpassning utifrån tyg och färger valt. Formgivare för färger och mönster som förbättrar en rummets befintliga inredning. Gardinkappor behöver ofta vara skräddarsydd.