Bed Bug problem

Bed Bug problem

Vägglöss foder på djurblod och gillar att gömma sig i mörka platser som madrasser. Vägglöss i ditt hem är inte nödvändigtvis en reflektion över din hygien. Det tar bara en säng bugg att komma in i ditt hem för att börja en infestation. Om du misstänker att ditt hem har vägglöss, vidta åtgärder omedelbart.

Fakta

Den genomsnittliga säng buggen lägger 300 till 500 ägg i sin livstid, och Äggen kläcks mellan sju till 12 dagar efter de är. Det finns sju stadier i säng bugg livscykel: ägg, fem cykler av larv och vuxen.

Identifiering

Mogna vägglöss är vinglösa och mäta om ¼-tums lång. De har sex ben och ser bruna normalt, men kan vara ljust röd efter en utfodring. Äggen är vita och ca 1 mm lång. Larva ser ut som miniatyr vuxna, allt från 1.5 till 4.5 mm lång.

Eftersom vägglöss dölja i dag och kommer ut på natten, de flesta människor inte ser vägglöss men definitivt se skapats av felet: irriterande bett. Även om människor reagerar olika på bug bites, kommer du sannolikt varsel rosa upp stötar i kluster. Vägglöss diskriminera inte där de bita dig; de ska mata från var som helst där det finns tillgång till blodflödet.

Behandling

Inspektera din madrass för vägglöss och äggen. Du kan döda vägglöss med värme från professionella ångkokare eller med direkt kontakt insekticider som innehåller DEET. Du kan också döda vägglöss med extrema temperaturer på en bil en varm dag. Plats sängkläder inuti en stor förseglad plastpåse och låter den sitta i en varm bil i flera timmar. Även om du kan själv behandla vägglöss hemma, kan det vara lättare att anställa en professionell exterminator att helt utrota buggar.

Förebyggande

Eftersom vägglöss kan överleva i upp till sju månader utan föda, de gömma ibland sig inuti din madrass och sedan komma tillbaka efter månader. Att placera en paravinyl madrass täcker över din madrass håller vägglöss från att fly från inne din madrass och förhindrar vägglöss från att få in madrassen.