Batteriet kommer inte att debitera på min John Deere

Batteriet kommer inte att debitera på min John Deere

En av de mest frustrerande saker som kan uppstå när du försöker trädgård eller arbetar på din gräsmatta är att ha ett fel i din John Deere. När något sådant händer, kan det kosta dig flera timmar av underhåll för att fixa, speciellt om det är något så viktigt som batteriet. Lyckligtvis har de flesta John Deere genomför batterier som kan laddas. Även detta kan dock ibland orsaka problem. Det finns flera saker som du kan prova om din John Deere batteriet inte kommer att debitera.

Instruktioner

•Kontrollera under svänghjulet på avgiftssystemet. Med John Deeres, det är ett vanligt problem med kablarna helt enkelt glida bort av det avgiftssystem som orsakar dem att inte använda eller ladda som de ska. Om du försöker ladda batteriet men inte har någon framgång, försök skärpning kablar ansluter till avgiftssystemet, kommer detta att lösa de vanligaste problemen.

•Kontrollera anslutningarna för marken. Batteriet måste vara jordad på något sätt att ladda den. Om det inte är jordad, batteriet kommer inte att debitera orsakar många människor att tro att deras batteri är fel. Allt du behöver göra är dock marken batteri via de medföljande jordförbindelser och smeten kommer att debitera. Vill du veta hur du gör detta, kontakta din användarmanual.

•Kontrollera generatorn. Generatorn är vad utövar makten från batteriet till alla andra delar av John Deere. Om generatorn är dålig, batteriet kommer inte att debitera korrekt eftersom kraften kommer vara lakas i andra områden förtidigt. Generatorn blir faktiskt dyrare att byta än batteriet skulle ha varit, men tyvärr, det kommer att behöva ändras om du vill John Deere att arbeta. Kan det under garanti, så kolla det innan du köper något.