Bästa orm-bevis stövlar

Bästa orm-bevis stövlar

Orm-bevis stövlar kan antingen säljas specifikt som "orm stövlar" eller inte, men bör vara lång, ogenomträngligt för orm tänder, vattentät och relativt bekväma. Innan du planerar någon utomhus utflykt där det finns gräs att fördunkla ormar, och vatten för att få i ormens livsmedelsförsörjning, slitage stövlar för att skydda dina fötter, vrister och underben mot ormbett.

Ormar är inte Super monster

Det är viktigt att komma ihåg att ormar inte Super varelser kan bita genom stål. Så bör en bra läder eller konstgjorda material sluta en orm från biter. Du behöver inte spendera $400 för ett par specialdesignade orm stövlar att skydda dig själv eller din familj. Innan du köper stövlar, göra en enkel kontroll av övre (delen ovanför endast). Om det verkar tjock och robust, är det relativt säkert, och definitivt säkrare än flip flops eller sneakers.

Stövlar och material

Inte alla stövlar är gjorda av samma material, så har du lite extra pengar att spendera, leta efter läder, kohud eller getskinn. Människan gjort komposit material finns också, och vissa har en kombination av människan gjort material sydda djurhud. En bra tumregel är att använda Ishacka testet. Om det är svårt att driva en icepick genom sidan av en boot, blir det svårt för en orm tänder också.

Ställen att köpa

Nästan alla klädbutik som säljer skor säljer också någon typ av boot, men du bör leta efter en utomhus outfitter för en specialitet orm boot. Både traditionella tegel och murbruk butiker och nätbutiker säljer stövlar, men du bör prova på varje par du överväga innan du köper, som varje par stövlar passar annorlunda--även två par från samma tillverkare.

Fälttest

Sätta på dina stövlar och ta en promenad i naturen som ett fälttest. Om dina stövlar är bekväma (efter perioden "inbrott"), och du känner dig någorlunda säker, bör dessa stövlar ge dig en extra känsla av skydd i någon lång, blött gräs du stöter på.