Bästa naturliga produkter för rengöring toaletter

Bästa naturliga produkter för rengöring toaletter

För vissa människor orsaka kemiska rengöringsmedel hälsoproblem som huvudvärk eller allergier. Andra höja oro över användningen av kemiska rengöringsmedel och deras effekter på miljön. Båda dessa negativa aspekter är giltigt skäl för att använda naturliga produkter för att städa hemmet. Naturliga toalett städare är billig, mindre skadliga för din hälsa och skadar inte miljön.

Vit vinäger

Outspädd ättika hälls i toalettstolen är en enkel och naturlig renare. Häll ättika direkt in i toalettstolen och skrubba med en toalettborste. Ättika i en sprayflaska runt toaletten och rengöras på plats och tank. Vinäger naturligt absorberar badrum lukt och lämnar inte en stark lukt när det har torkat.

Citronsaft och Borax

Blanda 1/4 kopp citron juice med 1 kopp borax att göra en pasta för att städa toalettstolen. Applicera pastan på insidan av skålen och låt det sitta i några minuter. Skrubba skålen och skölj med vatten. Citronsaft kan också blandas med bakpulver för en toalett skål scrub.

Bakpulver

Bakpulver är ett naturligt slipande rengöringsmedel som tar bort svåra fläckar från apparater och toalettstolar. Bakpulver fungerar tillräckligt väl för att ta bort svåra fläckar, men det repar inte ytan av toalettstolen. Blanda bakpulver med ättika, citronsaft eller vatten för att göra en pasta för toalettstolen.

Tea Tree olja

Tea tree-olja är en naturlig desinfektionsmedel som du kan använda i hemmet för att hålla den fräsch och ren. Lägga till en tesked av tea tree olja i en gallon vatten att skrubba toaletten. Använda blandningen för att desinficera dina golv och andra ytor i hemmet också. Hålla utspädd tea tree olja i en sprayflaska för snabb desinfektion av toalett yta.