Bästa färg injekteringsbruk för Pool kakel

Välja den bästa färg gikt för pool kakel kräver dig att överväga utseendet på hela poolområdet. Accentfärger av poolen och tillbehör är faktorer beslutar om en injekteringsbruk färg. För att välja rätt injekteringsbruk färg, matcha med central bas färg på kakel eller sten.

Färgmatchning

Välja en injekteringsbruk färg som är nära färgen på kakel du har plockat till poolen. Med en kontrasterande färg gör att du kan se bara injekteringsbruk och inte uppskattar kakel du har valt. Om du väljer en cool färg för brickor, leta efter nyanser av grå injekteringsbruk. Om du väljer varm färg plattor, använda grädde eller ljust bruna injekteringsbruk. Till exempel, om du väljer en baby blå kakel, leta efter en ljus grå injekteringsbruk.

Kemikalier

Många människor tror blekmedel som används för att rengöra sidorna av poolen kommer att skada mörkare injekteringsbruk, men så är inte fallet. Som blekmedel blandas med 3 delar vatten, kommer att lösningen rengöra ytan utan att skada injekteringsbruk. Regelbundna pool renare också görs för att förhindra skada på pool injekteringsbruk och påverkar inte mörka injekteringsbruk.

Tillbehör

Injekteringsbruk är en accent kakel och övergripande pool inredning, precis som alla andra tillbehör. Injekteringsbruk kompletterar kakel och är utformad för att matcha det övergripande utseendet, inklusive poolside stolar och dekorativa element.