Banar idéer för uteplatser

Banar idéer för uteplatser

En uteplats kan definiera en utomhus som separat från resten av din fastighet. Medan allmänt ansluten till ett hus eller pool, kan uteplats helt enkelt vara någon stenlagd yta nära ditt hem där du kan samlas. När du väljer att bygga en uteplats, välja en av flera bana material baserat på hur du vill att uteplatsen titta.

Marksten

Läggare är sten, betong eller tegel som har huggits in ett tjockt block. De flesta läggare är skuren i rektangulär form, men finns också fyrkantiga, runda och sexkantiga sorter. Marksten ge din uteplats ett glatt, enhetliga utseende som kommer att gå bra med alla moderna uteplats stil. Medan du kan helt enkelt lägga marksten bredvid varandra, har du också möjlighet att ordna marksten i olika mönster, som fiskbensmönster eller ett cirkulärt mönster.

Sten

Sten ger din uteplats ett mer naturligt utseende som kommer att smälta in i omgivande naturliga beståndsdelar av din trädgård. Sten kan komma i en mängd olika färger och mönster, så du kan ytterligare specificera exakt hur din uteplats ser ut. Sten kan komma antingen som STENPLATTA, platta bitar av grova kanter sten som kommer att ha lite mellanrum mellan varje bit när det installeras, eller som kakel, som har kanter och kommer att ha bitar så nära som du önskar.

Grass läggare

Grass läggare är en serie av betong eller tegel asfaltläggare konstruerade för att ha många hål i mönstret. När uteplatsen är på plats, är extra dirt den dumpade i hålen, där gräset så småningom kommer att växa. Denna typ av uteplats kombinerar stabiliteten i sten eller tegel paver uteplats med mjukhet och lummighet av en gräsyta. Grass läggare är också idealisk för områden som har problem med erosion eller vatten avrinning.

Betong

En gjuten betong uteplats kanske inte det mest attraktiva alternativet, men om behov eller önskan en slät yta på din uteplats, konkreta är vägen att gå. Installationsprocessen är lite annorlunda från andra typer av uteplatser, som du måste att bygga ett mögel och sedan fylla den med våt betong, som sedan kommer att stelna till din platta. Gjuten betong uteplatser kommer att pågå en lång tid, nästan utan erforderligt underhåll eller underhåll.