Bakpulver & injekteringsbruk Haze borttagning

Injekteringsbruk haze täcker din kakel och kan förstöra utseendet ren och orörd. Injekteringsbruk haze inträffar när du misslyckas med att torka varje kakel helt ren innan bruket torkar. Detta lämnar ett mycket tunt lager av injekteringsbruk på kakel som kommer att försvaga dess glans. Ta bort denna injekteringsbruk haze så snart som möjligt som ju längre den sitter, desto mer det kommer att hålla sig till kakel och desto svårare blir det att ta bort. Använd varmvatten att lossa injekteringsbruk haze och lägga till bakpulver i vattnet, som bakpulver är en naturlig desinfektionsmedel.

Ta bort nya injekteringsbruk Haze

Ta bort injekteringsbruk haze efter injekteringsbruk har torkat vid beröring. För att göra detta, allt du behöver är vatten, men du kan lägga till 1 kopp bakpulver per gallon vatten. Detta kommer inte öka vattnets förmåga att ta bort injekteringsbruk utan det kommer att lägga ett desinfektionsmedel till lösningen. Doppa en svamp i lösning och vrid den ut så mycket som möjligt. Gnugga svampen över brickorna för att ta bort injekteringsbruk haze. Skölj svampen i klart vatten och tillämpa mer lösning. Skölj ofta och alltid vrida ur bakpulver lösning från svampen så mycket som möjligt innan du använder den till kakel. Buff kakel med en handduk när den är torr för att ta bort alla rester.

Ta bort gamla injekteringsbruk Haze

Bakpulver är effektiva för att avlägsna eventuella svåra fläckar från ytan av kakel inklusive injekteringsbruk rester. Detta är särskilt användbart om du städning ställen av gamla injekteringsbruk haze. När det blandas med vätska, bildar bakpulver en skur pulver som kommer att slipa bort injekteringsbruk haze utan att skada kakel. Tillsätt bara tillräckligt vatten bakpulver att göra en tjock pasta. Gnugga klistra in injekteringsbruk haze med en ren trasa. Använd en mjuk borste skurborste för mer skurande pulver. Skölj kakel med klart vatten.

Alternativa injekteringsbruk borttagning

Om du inte har bakpulver, kan du mjuka upp de flesta injekteringsbruk från kakel ytor genom att blötlägga kakel med klart vatten i flera minuter. Ta bort injekteringsbruk skura kaklet med en nr-scratch plast skrubber pad. Använda plastfärg skrapor glida injekteringsbruk haze av brickor.

Epoxi injekteringsbruk

Epoxi injekteringsbruk är extremt tufft att ta bort. Således täcker de flesta installatörer brickor med en substans som förhindrar att epoxin ansluter sig till den. Om du inte gör detta, kan ditt kakel bli täckt i tuff-att ta bort injekteringsbruk haze. För att skrubba bort du behöver använda en mycket stark och giftiga epoxi injekteringsbruk film remover. Eftersom dessa removers kan skada plattor, neutralisera dem med bakpulver och vattenlösning när du har använt dem ta bort injekteringsbruk haze.