Bakgård Ice Rink Tips

Bakgård Ice Rink Tips

Om du gillar skridskoåkning på vintern, då är en bakgård skridskobana just den sak att göra de kallare månaderna mer intressant. Det finns några bakgård ice rink tips du bör följa att se till att du skapar en säker skridskoåkning miljö och för att undvika att skada din gård och hem.

Att välja en plats

Det finns flera saker att beakta när du väljer plats för din rink, enligt "Yankee" Magazine. Om du har en septitank i din bakgård, placera inte din rink på den. Vikten kan skada din tank. Försök att hålla din rink ej i direkt solljus om möjligt, men inte lägga det under ett träd. Direkt solljus kommer att smälta isen under dagen vilket kommer att göra det ojämn när det fryser igen. Trädet blad och grenar kan orsaka gropar och divots i isen när de faller. Försök att bygga din rink i skuggan av en byggnad eller någon annan stor struktur.

När du ska bygga

Det är bäst att anlägga din bana innan snön börjar ansamlas i din bakgård, men efter den första djupfryst för säsongen. Om du väntar tills efter den första djupfryst, marken blir svårt och det blir lättare att få en jämn yta. Om du försöker bygga din rink på snö i din trädgård, får du en ojämn is ytbehandlar.

Hur man startar

Räkna ut exakt där du vill att din rink och användas, en 12-tums metall andel i varje hörn av området rink. För att göra din rink sidor square, kör en bit snöre från spel till spel och sedan lägga mer 12-tums metall stakes längs linjen strängen dikterar. Lean två-tums tjock av fyra-tums bred brädor längs de metall spikar, och hålla dem på plats med metall spikar på andra sidan av styrelsen. Detta skapar dispositionen rink som kommer att hålla vattnet. Se till att minst sex inches av varje spike sticker upp ur marken för att stödja styrelser. När alla brädor är på plats, bör du pund metall insatserna till marknivå med toppen av styrelser att förhindra skada, enligt skridskor Fitness hemsida.

Liner

För att skydda din gräs från skador orsakade av direkt exponering för det iskalla vattnet, enligt skridskor Fitness, kan en stor plastfolie eller en blå presenning användas. Lägg liner över din gräns styrelser och säkra liner till marken med tält insatser.