Badkaret Cleaner verktyg

Använda rätt verktyg för att göra badkar rengöring ett lättare jobb, och även mindre tidskrävande. Rätt verktyg hjälper dig ta bort tvålrester och smuts att baljor normalt samlar varje gång de används. Ha dessa objekt nära till hands att rengöra badkaret regelbundet och när behov uppstår.

Frotté

Använd en torr frotté för ljus badkar rengöring tullar, omedelbart efter användning av badkaret. Utan denna regelbunden vård är badkaret mer mottagliga för tvålrester, hår och andra smuts bygga upp på dess ytor. Torka badkaret efter använder den för att hjälpa avvärja och mögel, som trivs på våta ytor. Torka på insidan av badkaret, tillsammans med kran handtag och pip.

Mjuk borste

Välj en mjuk borste borste att skrubba bort smuts som har samlat över tid på ytan av badkaret. Med en hård borste borste kan orsaka repor och Avtrubbning av badkar ytan. I stället spray badrum renare runt badkaret, och låt det dags att lossa smuts. Detta gör det lättare för dig att skrubba den smutsiga uppbyggnaden av med mjuk borste borste. Följ den renare tillverkarens anvisningar för den tid att låta renare i blöt innan skurning.

Tandborste

Använda en tandborste, med dess mindre borst, att effektivt nå och rengöra områden som är svårare att få till med andra objekt. Badkaret hörn och kanter, förutom sprickor runt badkar kran handtag, är alla ställen att ta itu med med en tandborste. Också, skrubba tvålrester från runt insidan av Badkar avlopp med en tandborste, innan det byggs upp och leder till en täppa.

Badkar Mop

Ett badkar mop har ett långt skaft med en skursvamp på slutet. Du kan ta bort skursvamp från spännet i änden av handtaget och installera en svamp, om du föredrar. Använda badkar moppen för att rengöra ett badkar sparar du från bördan av böja ner över badkaret. Du kan stå bredvid badkaret och enkelt nå områden runt hela badkaret. Pad eller svamp längskraften överensstämmer med kurvor av badkaret som du rengör.