Attic isolering borttagning utrustning

Vindsutrymmen infekterad gnagare som fladdermöss, ekorrar och gänget har ofta isolering täckas in gnagare avföring. För att skapa en trygg och patogenfria miljö, måste isoleringen komma ut ur huset. Men tar bort särskilda förfaranden och olika typer av utrustning för att säkerställa att ingen av materialet kommer in i hemmet.

Dammsugare

Ett vakuum är en vanlig isolering borttagningsverktyg för vindar med blåst i isolering. Dammsuga är en av de enda säkra sätt att snabbt och ta bort effektivt alla blåst i isoleringen i din vind utan kontaminerande hem. I de flesta fall installerar en besättning vakuum behållaren utanför huset, så isoleringen är dra bort från vardagsrummet och dammpartiklar Fyll inte hem. För att skära ner på luftburna partiklar, bifogas HEPA-filter vakuum.

Väskor

I en typisk isolering avlägsnande av gemensamma, papper-klädda glasfiber isolering, är materialet packade i en serie av stark inneslutning väskor och transporteras bort från hemmet. Påsarna är utformade för säker isolering bort och är immuna mot glasfiber partiklar. Förpackning isoleringen i dessa påsar säkert håller det ur luften och från barn, husdjur och familjemedlemmar under borttagning.

Respiratorer

Eftersom glasfiber är skadliga för människor i stora doser, används andningsskydd också vid borttagning. Full face respirator med ett visir eller skyddsglasögon är standard utrustning används av de flesta företag genom borttagningsprocessen. Respiratorn blockerar små glasfiber partiklar kommer in näsan och munnen. Även besättningsmedlemmar utanför hemmet använder respirator när runt glasfiber isolering, hantering av borttagning väskor eller vakuum.

Bio Hazard kostymer

Även glasfiber inte är en biologisk fara, kommer det att irritera huden, särskilt i tillräckligt stora mängder. När massor av glasfiber gnuggar upp mot kroppen, skapar det en dålig utslag som förvärrar huden. Iklädd en solid, ogenomtränglig bio hazard kostym minskar hud nötning och ger besättningar att lätt gå om deras skyldigheter. Ett par stövlar och handskar är andra nödvändigheter. Stark, tunga gummi stövlar och handskar med tillräckligt flex och hållbarhet är bra val att slutföra bio hazard dräkten.