Att placera en kapsling låda för en dvärguv

Att placera en kapsling låda för en dvärguv

Att sätta upp fågelholkar för screech owls hjälper till med deras bevarande. Vilda fåglar står inför en förlust av lämpliga boplatser på grund av förstörelse av livsmiljöer. Screech owls också gynna dig. De hålla populationer av pest gnagare, som sorkar och möss, under kontroll. Att välja den bästa möjliga platsen för ett holken maximerar chanserna att screech owls använder den.

Instruktioner

•Build eller köpa en låda ca 8-av-8-av-12, med en 3-tums hål nära toppen. Restbiten bör sträcka ut ett par inches topp och botten.

•Ø ett hål i varje hörn av restbiten.

•Lägg till ett par inches av träspån till rutan, vilket gör det en mer lockande plats till screech owls. Giftfri aspen träspån är tillgängliga från djuraffärer.

•Locate ett träd på utsidan av en grupp av träd eller buskar. Screech owls vilja kapsla nära öppna gräsytor, där sina gnagare byten är lättare att fånga. Ett träd på utsidan av en fruktträdgård eller andra står träd är perfekt. Annars, helt enkelt välja en relativt lugn plats på din fastighet.

•Observe som en del av trädet är mest skyddade från vindarna och direkt solljus. Den mest skyddade sidan gör den lämpligaste häckningsplats.

•Sätt i holken minst 10 fot upp trädet med galvaniserad spik eller skruv. Alternativt kan passera galvaniserad tråd genom hålen och slinga det löst runt stammen och en överhängande gren. Ta bort boxen och tråd i slutet av häckningssäsongen att undvika begränsar Trädens tillväxt.

•Rengör ut rutan efter den screech owls har lämnat, men lämna den i position till hösten. Enligt US Fish and Wildlife Service är det möjligt att tornfalkar, också stora gnagare jägare, får använda rutan efter den screech owls, som tornfalkar har en senare häckningssäsongen.