Att odla Hydroponics billigt

Att odla Hydroponics billigt

Hydrokultur växande är processen för odling av växter utan jord. Växter som odlas hydroponically faktiskt verkar trivas bättre än växter som odlas i jord eftersom de får tillräcklig näring rätt när de behöver dem.. Även om vetenskapen bakom hydroponiska teknik har endast förstås under det senaste århundradet, tyder på att jordbrukare har växt växter hydroponically sedan urminnes tider. Hydrokultur växande system kan verka komplicerat och dyrt, men du kan faktiskt ställa in din egen hydroponiska system med objekt som du kan hitta runt ditt hem mycket billigt.

Instruktioner

•Sätt i efterföljande slutet av en bit av luft slang in i en murare burk så att i slutet av slangen vidrör botten av burken.

•Skölj 32 uns av perlit i vatten för att ta bort damm från produkten. Fyll 32-oz. murare burk med perlit upp till munnen på burken.

•Hollow ut en plantering ficka i perlit i mitten av murare burk öppning. Skölja jordklumpen av en transplantation så att rötterna är fria från jord eller planteringsjord medium. Placera jordklumpen i plantering pocket och täck med perlit.

•Wrap på utsidan av burken med aluminiumfolie. Växternas rötter föredrar att vara skyddade från ljus. Tin-folie kommer att blockera allt ljus från växterna.

•Fyll murare burk med flytande hydroponiska näringsämnen upp till munnen på burken. Anslut luftslangen till Luftpumpen. Aktivera pumpen för att syresätta hydroponiska näringsämnen.

•Sätt hydrokulturodlade systemet i en solig fönsterkarm eller under en ljusna.

Tips & varningar

  • Mindre hydroponiska system är mer lämpade för odling av svalt väder grönsaker som kål eller sallad. Dessa anläggningar har korta vegetationsperiod, grunda rötter och ett lågt växtsätt.