Att blanda en T-Post & ett stål inlägg staket

Att blanda en T-Post & ett stål inlägg staket

Galvaniserat inlägg gjort av runda stålrör används oftast för att förankra kedjelänk stängsel. Medan dessa inlägg kommer i en mängd tjocklekar, bostads inlägg är allmänt 16 till 19 gauge,.065-tums slang med 1 3/8 - till 2 1/2-tums yttre diameter och 6-, 8- eller 10-fots längd.

T-inlägg är också stål inlägg, tillverkad av galvaniserad, vedträ eller järnväg stål. Inlägg kommer i ljus, regelbundna och tunga vikter. T-inlägg finns i många former. Dubbade inlägg har nubs som håller tråd strängar från att glida ner inlägget. Stansade inlägg har jämnt fördelade hål, snarare än nubs, att säkra tråd strängar. T-inlägg finns med eller utan en spade fäst nära botten. Spaden är en platta som hjälper till att anpassa posten som du kör det i och stabilisera det när inlägget är installerat. Normalt 5-10 fot lång, T-inlägg kommer ofta målade, väderbeständiga och överdrag i PVC att förhindra rost. Dessa tjänster används ofta med permanent tråd eller trådnät staket och i tillfälliga fäktning, exempelvis för roterande bete av boskap.

Instruktioner

•Blend inlägg inom stängslet linjen med hjälp av ett mönster. Till exempel använda en T-post för varje annan linje inlägg eller två T-inlägg mellan varje galvaniserat inlägg. Faktiska avstånd för antingen typ av post beror på villkora av marken och typ av stängsel som du tänker använda. Maximalt avstånd mellan galvaniserad inlägg är dock 10 till 15 fot apart. Med båda typerna av post kan minska den totala kostnaden för ditt staket. Du kan offra visuella intryck, men om ditt stängsel är dolda eller används för funktionen snarare än form, en attraktiv staket kan vara mindre viktigt.

Sidokollisioner hårdvaran för att passa typ av staket material du planerar att använda till de tjänster du väljer. Till exempel kan du aducerade staket klipp eller staket band gjorde för att fästa-kedjelänk stängslet till galvaniserat inlägg krok till stängsel till T-inlägg med lite omarbetning.

•Använd galvaniserat inlägg som terminal inlägg. Terminal inlägg är slut, hörn och gate inlägg. Detta är oftast större i diameter än raden inlägg eftersom de bära mer vikt och därför ofta in i betong. Galvaniserat inlägg används som terminal inlägg kommer att förankra sträckt maska och kedja-link stängsel. T-inlägg är inte gjorda att hantera belastningen av sträckt tråd. Inlägg kan böja och warp eller börja luta i mjuk mark.

Tips & varningar

  • T-inlägg fungera som bra linje inlägg för taggtråd. Dock kräver denna typ av stängsel tunga terminal-tjänster för stretching tråd, som raden inlägg bara hålla sträckta tråd i läge. Galvaniserat inlägg är släta och kan inte fungera lika bra med taggtråd och höghållfasta tråd stängsel, men de kan fungera med metallnät.