Ätlig svamp i Humboldt County, Kalifornien

Under hösten, direkt efter säsongen första regn, börjar de ätliga svamp i Humboldt County, Kalifornien att driva igenom jorden. Medan de flesta Humboldt County svamp kan ta allt från några dagar till några veckor ska visas, är de alla mest verkligen värt att vänta att någon svamp-älskare.

King Johansvamp

Det finns ingen svamp det blir större i storlek då king Johansvamp. Denna svamp uppnår en storlek ingen andra Humboldt County ätlig svamp kan uppnå och är den enklaste ätliga svampen att identifiera. Boletus edulius, även känd som en porcini i Italien, en cep i Frankrike och stinpilz i Tyskland, har mer än 20 arter. Rapporterade mätningar har spelat in storlekar upp till 12 inches med 12 inches, och de kan väga så mycket som 4 lbs.. Nackdelen av king Johansvamp är att många gånger, när en svamp har vuxit till en stor storlek, det brukar påstås av maskar, varför många människor väljer mindre boletes finns runt kungarna i vilt.

Ostronskivling

Pluerotis, även känd som en oyster svamp, är en annan populär vilda, ätbara, svamp finns i Humboldt County. Oyster svamp får sitt namn inte bara på grund av sin likhet i utseende till ett ostron, men också eftersom dess lukt och smak är också liknande. Ostronskivling har små stjälkar med oyster-formade mössor och kan hittas på döda eller döende alarna, i grupper. De är 2 inches till 8 inches bred, tiny i höjd och igen främst av mössor.

Gyllene kantareller

Cantharellus cibariusare, också känt som den gyllene kantarell, är en annan ätbar svamp Funna i Humboldt County. Dessa svampar är vanligtvis orange eller gult, mycket köttig, tratt-formade och har åsar i stället för gälarna. Detta är vanligast i en gräddan av svampsoppa svamp. Kantareller finns växer runt granar, under evergreens och dessutom nära huckleberry och sword ormbunkar. Dessa svampar har en aprikos-liknande lukt och mild, peppar-liknande smak och anses vara en delikatess i många delar av världen.

Hummer champinjoner

Gul lactifluorum, även känd som hummer svamp, är inte faktiskt svamp, men ett mögel som växer på svamp i Humboldt County regionen. Formen blir svamparna rödaktig i färgen, som liknar det yttre skalet av en hummer. En av nackdelarna är att dessa hummer svamp ofta kan täcka en svamp så grundligt, att de faktiska arter blir oidentifierbar. Medan fortfarande hummer svamp kan identifieras, är de ätbara som mycket vanligt förekommande i stora livsmedelsbutik butik och på restaurangmenyer. Sann till sitt namn, svamp har en fiskliknande smak och en fast, tät konsistens och får smak kryddig.