Återställa Vintage keramiska kök Counter kakel

Keramiska plattor används vanligtvis för golv, men hållbarhet och styrka gör också brickor är ett val för räknare. Vintage keramiska plattor har ofta någon typ av skador, till exempel repor eller chips. Brickor också tenderar att se grådaskig och bleknat, resultatet av smuts och damm uppbyggd. Återställa vintage keramiska counter brickor innebär städning både kakel och injekteringsbruk, samt fastställa några chips eller brutna områden.

Instruktioner

•Mix destillerat vit vinäger, diskmedel och varmt vatten i en plasthink. Lägga till en annan tsp. av diskmedel om räknarna är särskilt smutsig eller om lösningen är inte diskmedel. Denna lösning är lämplig för rengöring både keramiska plattor och de omkringliggande injekteringsbruk.

•DIP en mjuk svamp i lösningen och pressa ut över Plattor keramiska disk. Gnugga lösning runt på mätarna med svampen och Lägg till mer rengöringsmedel som behövs. Doppa svampen i sötvatten och torka bort all överflödig lösning.

•Tryck en gammal tandborste i rengöringsvätska och gnid den mot kakel injekteringsbruk. Detta är särskilt viktigt om fogarna är vit eller en annan ljusare färg. Lägga till fler lösning för att rengöra alla områden av injekteringsbruk, och skölj sedan med rent vatten.

•RUB väteperoxid i några fläckar kvar på disken. Doppa en pappershandduk i peroxiden och placera direkt över disk. Låt peroxiden arbeta på fläcken över natten och sedan torka bort med en torr pappershandduk.

•Välj en färgad epoxi som liknar färgen på keramiska plattor. Fyll några repor eller marker med färgad epoxi, gnugga det på plats med en craft pinne eller små trä pinne. Slå staven i sidled och smidig epoxy ner, sedan torka bort eventuellt överskott med en fuktig trasa.

Tips & varningar

  • Det kan ta upp till 24 timmar innan epoxin torkar helt och du kan använda disken igen.