Arbetsbänk idéer för Garage Storage

En arbetsbänk kan ge ditt garage med en händig för att göra mindre reparationer eller projekt samt lagra alla de verktyg och material du behöver att göra så. Beroende på hur du planerar att använda den, kan du maximera antingen arbetsplats eller lagringsutrymme eller hålla en balans mellan två. Färdiga system kommer i flera stilar för att matcha din smak, eller du kan bygga din egen.

Modulära skåp för förvaring

Garage skåp/arbetsbänk system säljs i de flesta stora hem-förbättring butiker och består av olika storlekar på bas, vägg och höga skåp och arbetsbänk alternativ till toppen av bänkskåpen. Om du planerar att utföra mindre reparationer eller projekt endast, inrätta ett system som fokuserar på lagring. Välj ett brett golvet underskåp och omge det med två höga skåp. Lämna utrymme bredvid basen på ena sidan, innan högskåp så du får plats att glida en soptunna eller lagring hämma under. Lägga till två väggskåp över toppen---en ovanför basen--- och en ovanför korg slot och topp basen med en kraftig bänkskiva i massivt trä.

Hembyggda Bin och bänk System

Om arbetsplats är ditt fokus, konstruera en robust trä arbetsbänk minst 2 fot djupt, alla längs ena väggen i ditt garage eller ta upp lika mycket utrymme som du har gratis. Lägg till två hyllor under arbetsbänken; Placera en strax ovanför golvet och nästa cirka 15 till 18 inches upp. Placera av metall eller plast lagringsbehållare längs hyllan och sedan lägga till en bricka längs väggen ovanför bänken för förvaring av verktyg. Lägg en virke lagring rack omkring 2 fot under taket att lagra två och fyra och långa bitar av trim, sedan hålla området ovanför bänken mestadels klart ifall du arbetar med höga objekt. För lagringsbehållare under bänken, använda plast typ med lock om du planerar att använda bänken för träbearbetning eller andra aktiviteter som skapar en massa damm.

Balanserat System

Om du vill skapa en arbetsbänk lagringssystem som balanserar arbetsplats med lagring, börja med ett modulärt system eller gamla köksluckor, men lägga några inslag av din egen. Börja i ett hörn av garaget med ett golv till tak skåp som lagrar de flesta av dina större material. Lämna ca 15 till 24 inches bredvid detta skåp, sedan lägga till ett underskåp. Konstruera hyllor ansluta bas och höga skåp så du har utrymme för lagringsbehållare eller trä-skrot behållare. På den bortre sidan av underskåp, lämna en annan öppen plats, stor nog att installera en liten metall skåp för brandfarliga föremål, sedan avsluta basen med en annan bas skåp. Top basarealen med en kraftig bänkskiva som når minst 6 inches bortom den sista basen skåp så att du har ett område där du kan klämma artiklar som ska koppla under en arbetsbänk. Lämna några inches för fastspänning längs fronten, alltför. Lägg ett väggskåp i slutet av din bänkskiva, sedan använda bricka vägg lagring för att maximera ditt arbetsrum. Använda upp i denna väggskåp och toppen av din högskåp som bas för en trä lagring rack.