Är putsa kassaskåp för blomsterlökar?

Blomsterlökar växa till en mängd olika blommor, men alltid kräva liknande behandling vid plantering och under tillväxt. Några av de viktigaste kraven är kompost, marktäckning och sålla killer. Trädgårdsmästare som använder dessa material korrekt kommer att hjälpa, snarare än att skada, sina lampor.

Putsa

Putsa tillverkar och säljer en rad av trädgårdsarbete produkter som omfattar marktäckning, ogräsmedel, ogräs preventer och landskap tyg. Företaget tillverkar också ekologiska ogräs preventers för trädgårdsodlare som vill undvika syntet i deras trädgård.

Plantering med putsa

Trädgårdsmästare bör alltid plantera sina blomsterlökar i vissa tillstånd, inklusive snabb-dränerande jord, organisk kompost och marktäckning att hålla marken lös, näringsrik och varm. Putsa marktäckning Plus kombinerar marktäckning med ogräsmedel att hålla jorden runt blomma lökar varma samtidigt nedslående ogräs tillväxt och är ett säkert och effektivt tillskott till en blomma säng.

Putsa ogräs Preventer

Putsa ogräs Preventer också verk för att förhindra ogräs tillväxt, men är en flytande snarare än en kompost. Företaget annonserar att ogräs Preventer begränsar ogräs tillväxt för upp till sex månader, och är säkra för användning i alla blomsterrabatter.

Instruktioner

Trädgårdsmästare kan sprida putsa marktäckning runt deras plantering webbplats direkt efter plantering utan att skada blomsterlökar, men bör använda ogräs Preventer eller herbiciden endast efter blomknoppar spira och börja växa. När du använder herbicider, är det viktigt att trädgårdsmästare gäller vätskan till marken och ogräs och inte till lövverket deras blommor.