Är ett System hemsäkerhet anses vara del av ett hus som säljs?

Är ett System hemsäkerhet anses vara del av ett hus som säljs?

När en säljare visar henne hem för försäljning med en fastighetsmäklare, agenten i de artiklar som kommer med hem till områdets fastigheter databas. Generellt sett kommer ett system hemsäkerhet med hem endast om säljaren ingår det i egenskapen förteckning över avtal.

Egenskapen noteringen

Ett hem trygghetssystemet, som en parabolantenn eller väggmonterade TV, tillhör hem säljaren, som kan välja att inkludera det med hem eller göra det ett valfritt objekt. Hem säljare inte arbetar med en fastighetsmäklare måste ge potentiella köpare en detaljerad lista över de artiklar som går med hem.

Expert insikt

I en artikel för "The Washington Post" skriver fastigheter advokat Harvey Jacobs att vad förmedlar ett hem beror på vad som är brukligt i regionen. Hem säljaren bör fråga sin fastighetsmäklare att ta reda på hur andra hem säljare i området hantera inbyggda säkerhetssystem. En köpare och säljare kan också förhandla om att avinstallera eller lämna säkerhetssystemet i försäljningsavtalet.

Varning

En hem köpare bedriver allmänt en stängningsrapporter genomgång för att bekräfta att säljaren inte har tagit bort objekt som kommer med hem. Samtidigt lämnar tryggheten bakom utan förvarning inte kan skada, kunde en hem säljare stämmas för kontraktsbrott om hon avinstallerar säkerhetssystemet efter ger köparen intrycket att systemet förmedlar.