Användning av pappershanddukar i hem

Användning av pappershanddukar i hem

Hushållspapper uppfanns först 1907 när Arthur Scott, toalettpapper tillverkare, haft en lastbil massa papper som var för tjock för att användas som toalettpapper. Scott perforerade tjockt papper i ark och sålde den som disponibel pappershanddukar. Sedan dess uppfinning av Scott, har hushållspapper blivit en stapelvara för rengöring och sanering i många hem.

Hand tvätt sanitet

Placera en rulle hushållspapper i närheten av badrum och kök diskbänken för användning efter handtvätt är ett effektivt sätt att skära ner på bakterier. Handtvätt är den enda bästa enheten mot bakterier. Dr Harley A. Rotbart, läkare vid Children's Hospital i Denver och författare av "Grodden bevis ditt barn: The komplett Guide till skydda din familj från infektioner," påstår att torka händerna med en pappershandduk efter tvätt dem gör sig av med de sista spåret av bakterier, i stället för med hjälp av en elektronisk torktumlare som lämnar händerna våt och en Återanvänd handduk som kan hysa mer bakterier.

Svampen ersättning

Hushållspapper kan användas för att rengöra räknare och ytor i köket i stället för att återanvända en svamp. Bakterier trivs i varma, våta platser som svampar. Med en svamp för rengöring kök counter tops och ytor sprider bakterier runt. Bakterier som är plockade med en svamp brukar bo i svampen och multiplicera. Dessa bakterier sprids sedan runt bänkskivor när svampen används igen. Men eliminerar med en engångs pappershandduk spridningen av bakterier på ytor i köket eftersom pappershandduk slängs efter varje användning.

Bordstabletter

Barnen kan ha roligt att göra mats billig, personlig plats för familjemedlemmar med hushållspapper. Besluta om ett tema och skär ut motsvarande bilder från en tidning. Använda klistermärken eller klippa ut bokstäver från en tidning att stava varje persons namn. Trimma hushållspapper så att den passar inuti en nr-värme laminering påse. Försiktigt ordna dekorationer och bokstäver på hushållspapper och centreras på den tydliga sidan av laminering påsen. Skala remsan från den övre halvan av laminering påsen och snabbt trycka ner över mattan att försegla.

Fräschare råvaror

Frukt och grönsaker i kylskåpet kan börja ruttna nästan omedelbart. För att bromsa den ruttnande processen, placera hushållspapper i botten av frukt och grönsaker låda i kylskåpet. Pappershanddukar absorberar överskottsfukt som orsakar av frukt och grönsaker att ruttna. Pappershanddukar också gör rengöringen lättare lagerplatsen.