Användning av flexibla gasledningar

Användning av flexibla gasledningar

En flexibel gasrör (känd som en gas tillförsel slang) används för att ansluta avstängningsventilen på slutet av stela stål gas matarledningen till gas apparaten. Slangen har en mutter på varje ände som skruvar till tråden på slutet/sidan av avstängningsventilen och manliga inloppet på gas apparaten. Trådarna är först lindade med gula tätningsband innan muttrar är åtdragna på plats.

Gasvärmare vägg

Gasvärmare vägg placeras i närheten av gasar fodrar avstängningsventil, med dess ståndpunkt gynnar längden på leverans gasslang--slangar finns i olika längder. Slangen mutter ansluter till inloppet som är är i allmänhet finns på undersidan av värmaren. Om aggregatet har en kvinnlig inlopp, installeras en nippel med två manliga gängade ändar till inlet, med slang muttern sedan fäster på resterande slutet av bröstvårtan.

Gasspis

Gas spisar har allmänt vikar som ansluter till leverans slangen på dess baksida, nära toppen. Kaminen har dras ur position att installera slangen till inloppet, är det bäst att köpa en gasslang minst 6 fot lång att köra mellan avstängning ventil och kaminen inlopp, medan Kaminen är ur position.

Gas vattenvärmaren

Gas varmvattenberedare ratten ligger nära botten av värmaren och framtill. När slangen är ansluten, är värmare ratten inställd till pilot och upplysta genom att placera en grill lättare genom att öppna nedan/nära ratten.

Gasgrillen

Som i fallet med gas spisar krävs en längre gasslang att ansluta från gas avstängningsventilen till grill, att se till att enhetens Grill kan flyttas fritt samtidigt knuten till gasförsörjningen. Men medan gaslågor tänds, måste grillen vara kvar stilla för säkerhet resonerar.