Anledning för att tvätta nya sängkläder

Anledning för att tvätta nya sängkläder

Köpa nya sängkläder är spännande eftersom det kan förändra utseendet på ditt sovrum, men anser att tvätta sängkläder innan du placerar den på sängen. Tvätta nya sängkläder förbättrar sin passform, renlighet och känsla.

Hygien

De flesta store politik kan du köpa sängkläder och returnera den så länge det är i det ursprungliga paketet. Även om dina sängkläder är nytt för dig, kan det ha öppnats i någon annans hem och plockade upp några bakterier längs vägen.

Allergier

Exponering för sällskapsdjur ilska, damm eller rök orsakar allergiska reaktioner hos många människor, och du kan inte garantera din ark inte har plockat upp några av dessa saker på deras resa till dig.

Känner

Höga Trådantal och tryckta Sängkläder ofta känns grov när den är ny. Tvätta den några gånger resulterar i en mjukare konsistens.

Passar

Bomull sängkläder krymper montera första gången du tvätta och torka den, som hjälper det att sängen mer korrekt. En alltför stor påslakan ofta rynkor och sitter inte smidigt på madrassen.

Tips

Fällbara bladen när de är bara ur torktumlaren håller dem smidig och skrynkelfri och gör att du kan hoppa över strykningen.