Alternativa användningsområden för strumpor

Alternativa användningsområden för strumpor

Det verkar vara en universell lag att färre strumpor komma ur torktumlaren än gå. Vad händer med dessa saknade artiklar är någons gissa. Oavsett om de har gått till en annan dimension, bli mat för en strumpa-ätande monster eller bara helt desintegrerade in i ingenting, en sak är säker - de är borta. Tack och lov, allt är inte förlorat, eftersom det finns massor av kreativa och användbara saker du kan göra med föräldralösa strumpor.

Runt huset

Sockan passar dina händer. Påtagning en att putsa silver eller att damma möblerna känns som en no-brainer. De är också idealisk för polering skor eller ens rengöra din bil – sedan med en färsk en för att polera det till perfektion. Strumpor också göra perfekt "slip överdrag" för att skydda dina finskor medan de lagras bort. Om du packar för en resa, är en strumpa rätt storlek för att hålla småsaker eller ömtåliga föremål som en kamera eller glasögon. Om du packar för att flytta, är en strumpa det perfekta verktyget att linda runt flaskor eller glas för att skydda dem från brott. Du kan lagra lågsäsong holiday ornament på samma sätt.

Hantverk och leksaker

Strumpa marionetter misslyckas aldrig med att vara en hit med den yngre publiken, och att göra dem är en trevlig regnig dag verksamhet. Du kan också göra en "räv svans"-en tennisboll i tån på en gammal strumpa knä gör en leksak som kan vara slängde vitt och brett. Håll den i svansen och svinga den runt för att få några bra fart går före kasta den. Ett annat projekt är att stoppa en gammal socka med polyfill och kattmynta göra en leksak för din fyrbenta vän. För kaffe älskare, gör en "kaffe mysiga" att linda runt varma drycker muggar och koppar.

Hälsa

Strunt samma dyra affären uppvärmningen påsar att lindra dina muskler--en strumpa fylld med långkornigt ris eller torkade bönor, bundna ordentligt på den öppna änden och värms upp i mikron, får du samma sköna effekt. Eller placera strumpan i botten av en kylig säng att värma upp innan du hoppar i. Å andra sidan, kan du också fylla en strumpa med is att göra en gör det själv kalla pack-perfekt för huvudvärk.

Skönhet och mode

Gamla strumpor är perfekta för att sätta på efter kväva fötterna i ansiktskräm. Bära dem över natten för en effektiv pedikyr. För ditt hår är "strumpa bullar" en trend. För att göra en, måste du klippa tån ur en gammal socka och rulla sedan ben del till en donut form. Dra din ponny svans genom hålet och börjar svepa och tuck håret runt strumpan samtidigt som du rullar det in mot kronan på huvudet. När gjort, har du perfekt ballerina-stil bun. Att hålla din höga stövlar i rätt form och att hålla dem från att falla över grejer höga strumpor med tidning och infoga dem i bagageutrymmet när de som lagras. Att sätta en bit av träkol i tån absorberar också fukt.