Alternativ till toalett skål städare

Kommersiella toalett skål rengöringsmedel innehåller en ingrediens som heter saltsyra. Saltsyra inte bara orsakar irritation på huden och ögonen, men det kan faktiskt orsaka lungödem, och skador på matstrupen, hals och mun, enligt Centers for Disease Control and Prevention. Lyckligtvis är flera hemlagad naturliga toalett skål städare ett säkert alternativ till affären toalett städare.

Bakpulver och ättika

Bakpulver fungerar som en naturlig slipande rengöringsmedel och erbjuder förmån för luktborttagning. Vinäger är syra baserat och fungerar väl tillsammans med bakpulver ta bort något för mycket inne i din toalett. Webbplatsen för kretsloppet rekommenderar bevattning 1/4 kopp bakpulver runt insidan av toaletten. Sedan droppa eller spraya vinäger på bakpulver. Vänta 30 minuter innan skurning och sköljning ren.

Ammoniak

Använda all-purpose cleaner ammoniaken för att städa toaletter i stället för att tillgripa traditionella toalett skål städare. Lägg till 1 pint vatten för varje matsked av ammoniak. Alternativt Lägg 1 msk av tvättmedel till varje pint vatten. Spruta renare inuti toalettstolen och skrubba med en toalett trollstav. Ammoniak full styrka kan producera starka, obehagliga lukter.

Borax och citronsaft

Borax är en ingrediens som använts i många hemgjord rengöringsmedel, och det fungerar bra när den används med citronsaft för att städa toaletter. Borax lösningen fungerar ungefär på samma sätt som bakpulver och ättika. Blanda 2/3 kopp borax i en skål med 1/3 kopp citron juice. Smutskasta borax/citron juice blandningen i toalettstolen och låt det sitta i två timmar totalt. Skrubba med en toalett trollspö och skölj rent.

Syre blekmedel

Klorin irriterar huden, orsakar tandblekning och är skadligt när det blandas med andra städare. Det är mycket säkrare att använda syre blekmedel, som är giftfri. För att rengöra toaletter med syre blekmedel, späd med vatten baserad på anvisningarna på produktens etikett. Spraya syre blekmedel i toaletten och låt det sitta en halvtimme. Skrubba och skölj.