Alternativ till Gated staket

Alternativ till Gated staket

Det finns flera stilar av stängsel som kan användas utan en grind. Om du vill hålla din sällskapsdjur på gården, kan en elektronisk stängsel vara det bästa alternativet. Om du letar efter en grundläggande staket för dekorativa ändamål, finns det dock flera former av trä och vinyl stängsel som inte kräver en grind.

Järnväg och Post staket

Ett staket i trä järnväg och post erbjuder en rustik titt som ofta komplimanger vissa bostäder stilar. Om du funderar på att bara markera utanför din bostad, är en järnväg och inlägg ett enkelt alternativ. Vanligt, järnväg och post stängsel är kort nog att hoppa över, eller du kan bara lämna del av gården unfenced. Enligt befälhavaren Halco, Inc. är denna typ av staket som perfekt för perimeter fäktning, eftersom rälsen kan flöda med terrängen.

Sicksack staket

Ett sicksack staket ett trästaket, samma höjd som järnväg och post staketet, men det använder mer virke och har mindre utrymme mellan skenorna. Ett steg pall kan läggas för att tillåta människor att passera över det med lätthet. Detta alternativ är bra för människor med små barn, eftersom avföringen kan tas bort för att hålla barnen inom inhägnat område.

Vinyl/polyuretan Split Rail Fence

Liknar en järnväg och inlägg, en split järnväg kan använda två till fyra rails och kan installeras utan en grind. Den vita polyuretanen lägger till en klassisk look till någon egendom. Flera märken av vinyl staket säljs med UV-hämmare förhindra peeling, blekning och flisning.

Elstängsel

Ett elstängsel är perfekt för dig som vill hålla sällskapsdjur nära huset. Varumärket osynliga staket är en av de ledande märkena av elstängsel. Alt efter sällskapet är målet med elektriska stängsel att utbilda husdjur bo inom ramarna för gården utan en fysisk barriär. En kombination av utbildning och och elektroniska stängsel teknik gör detta till ett unikt alternativ till en inhägnad grind.