Alternativ till Aerogrow

Aerogrow är en fristående, counter-topp hydroponics växande system. Den har en datoriserad utfodring, vattning och belysning system och utsäde skida som gör det mycket lätt att använda. Aerogrow Counter-Top trädgårdar är av nå vissa människors budgetar, emellertid. Medan ingen av de tillgängliga alternativen har fullständig automatisering av alla väsentliga växande verksamhet som Aerogrow, finns alternativ.

Hydrokultur Counter-Top trädgårdar

Kuggprofilerna företaget tillverkar och marknadsför en rad av counter-topp hydroponiska system liknar Aerogrow, kallas de motoranläggningen trädgårdsskötsel system. De flesta av dessa system inte inkluderar en integrerad belysning och kräver ett soligt fönster eller en extra ljuskälla, även Prepara erbjuder ett separat ljus för användning med deras motoranläggningen Pro-modell. Priserna på dessa system varierar, men i allmänhet är mindre än Aerogrow modellerar med en liknande växande kapacitet. Många andra tillverkare erbjuder Counter-Top hydroponics enheter. De flesta av dessa gör inte erbjudandet graden av automation finns i Aerogrow och utskottens modeller, men är generellt sett billigare.

Gör det själv Hydroponics

Många företag marknadsför och säljer komponenter för att bygga din egen anpassade hydroponics system. Ett antal alternativ för små hemmabyggda hydroponics system är möjliga. Växter som odlas i sådana system kommer att växa om placeras framför ett soligt söderläge fönster, men kommer att frodas under ytterligare belysning. Många typer av lampor för odling av växter finns tillgängliga, inklusive lysrör och LED lampor.

Traditionella trädgårdsskötsel

Traditionella inomhus trädgårdsskötsel tekniker kommer att fungera som ett alternativ till Aerogrow. Något som kan trivas i en Aerogrow kommer att frodas om odlas i standard inomhus krukväxtjord och vårdas enligt de särskilda arternas behov också. Att placera en krukväxt nära ett soligt fönster eller lägga till extra ljus hjälper växten trivs.