Alternativ för halsduk

Fönstret halsdukar är ett bra alternativ för att dekorera både små och stora fönster. Fördelen med att använda en fönster halsduk är att det ser bra ut med eller utan andra fönsterbehandlingar inklusive persienner, nyanser och draperier. Du har många alternativ för halsduk så att du kan anpassa tyg, längd och detalj.

Beredning

Bestäm storlek halsduken som bäst passar ditt fönster och rum inredning. Rum med en dramatisk stil gynnas av halsdukar som hänger på golvet. Rum med en mer modern stil ser bäst med kort halsdukar. Eftersom fönstret halsdukar hänga på ett sätt som loopar ner över tröskeln, kom ihåg att faktor som i mätningen. Tänk på att känsliga material hänga mer elegant än betydande tyger. Om du överväger hänger mer än en halsduk på ett fönster, använda lätta tyger så de inte gäng när de förpackas över varandra.

Eftersom fönstret halsdukar inte Visa brett utrymmen av tyg, överväga att välja ett material som är en heltäckande färg. Mönster på textil kommer att bli klungade upp inom halsduken och du kommer inte att kunna se mycket av utskriften. Om du oroa dig över att inte ha tillräckligt med färg eller detalj i en solid halsduk, använda sista handen för att krydda upp.

Hänga halsdukar

Överväga där du vill ha din halsduk att hänga över toppen av fönstret fönsterbräda och hur många slingor du föredrar. Om du vill ha en enda halv loop hänga i mitten, använda en rak bar högst upp i fönstret. Om du vill ha ett par slingor över toppen av tröskeln, placera ett antal pinnar in i väggen och drapera scarfen över dem. Dra ner varje halv slinga som du vill ha samtidigt med tanke på längden på halsduk ändarna på båda sidor av fönstret. Överväga att sätta pinnar på båda sidor av fönstret om du vill visa halsduken till slog i golvet. Denna teknik kommer att skapa form runt utsidan av sill istället för att ha halsduken hänga direkt till golvet.

Sista handen

Välj tofsar och pärlarbete att piffa upp fasta fönsterbehandlingar. Lägg till tofsar längs kanten av varje sida för halsduk ändar som inte träffar golvet. Om du vill lägga till skimmer, använda pärlstav tofsar i stället för standard tyg tofsar. Scarfar som sitter på golvet kommer att gynnas av linjer för profilering i hela kroppen av materialet.