Ägg som en hjort frånstötande

Ägg som en hjort frånstötande

Ruttna ägg är en effektiv, billig och giftfritt sätt att hålla rådjur från hem växter. Du kan förbereda och tillämpa en Äggbaserade rådjur repellent helt enkelt hemma.

Ingredienser

Blanda 4 till 6 ägg med 4 kryddiga paprika, cayenne eller habenero. Lägga till 6 vitlöksklyftor och 5 koppar vatten för en komplett rådjur myggmedel.

Beredning

Placera alla ingredienser, inklusive skalade ägg, i en mixer och blanda upp. Låt blandningen i den heta solen i två dagar så att ljus fermentering.

Ansökan

Stam Äggbaserade rådjur myggmedel med en ost trasa och lägga till den i en sprayflaska. Återanvända blandningen efter häftiga regn.

Varning

Använda handskar när blandning och tillämpa äggsmeten eftersom det en stickande lukt som stannar kvar på händerna. Lukten kommer så småningom bära bort av växter och människor både, men rådjur kommer att kunna lukta det även efter den mänskliga näsan inte känner igen lukten.

Funktion

Ruttna ägg har använts i generationer för att avvärja hjort från trädgårdsväxter. Lukten av blandningen av ruttna ägg och kryddig växter varnar rådjur för att lämna de trädgårds-växterna ifred.