Abovegound Pool trall Installation

Bygga ett däck för din ovan jord pool är mycket lik till att bygga en för ett hus. Skillnaden är att, eftersom ovan jord pooler inte har styrkan att stödja ett däck, det i huvudsak är fristående, stångas upp vid sidan av poolen.

Stiftelsen och ram

Du måste skapa en stabil grund för dina däck. Gräva ner under frost linjen och häll betong fundament. Du kan bygga en ram till betong eller köpa färdiga former. Det bästa valet är att göra formen av bryggorna bredare längst ner än på toppen. Förstärka betong vertikalt med bitar av stål för att göra den starkare. Bifoga dina stöd inlägg till fundament med metall fästen och skruvar som i detta syfte. Bygga däck ramen i avsnitten som följer platta sidorna av den övre kanten av poolen.

Du kan bygga ett litet däck som ligger bara en liten del av poolen, ett semicircular däck som går halvvägs runt, eller ens en stor kortlek som går hela vägen runt poolen. Om du vill ha dina däck ytan vara samma höjd som kanten av poolen, ta tjockleken på andra hänsyn när du mäter höjden på ramen. Också överväga hur du ska installera på stegen på däck när det är klart.

Bordläggning och räcken

Andra däck går på Nästa. Se till att du lämnar lite utrymme mellan plankorna för dränering. Detta är platsen där du har ett val av trä: du kan välja billig plankor eller något fancy som ceder. Bolt stöder för räcken på utsidan av ramen för däck. Om du har ett däck bifogas huset, kan du göra räcken av pooldäcket matcha räcken på andra däck för ett enhetligt utseende. Du kan köpa färdiga räcke sektioner eller du kan bygga din egen.

Trappor

För pool stegen kan användas med ett trädäck genom att ta bort den del som bifogas till poolen. och fästa på stegen pooldäcket, så att simmare att klättra upp av och ner i poolen. Simmare bör instrueras att kliva på stegen eller pooldäcket och inte på själva poolen, som inte är tänkt att stödja vikten av vuxna metall kraterrand. På andra kanten av dina däck, kommer du att antingen bygga trappor eller koppla den till en befintlig däck nära huset, eller båda. Av säkerhetsskäl, kan du bygga en grind på toppen av trappan så små barn och djur inte kan komma åt poolen obevakad av en vuxen.