110 John Deere Information

John Deeres 110 traktor lastare traktorgrävare har funktioner som stöd för användaren som kan transport med en tung pickup och trailer och en snabbt löstagbar grävare.

Effekt och säkerhet

Den 110 TLB erbjuder en fyrcylindrig direktinsprutning diesel motor som producerar 43 hästkrafter. Det producerar också en hydraulisk hästkrafter 31, för bättre traktorgrävare och loader prestanda. Den 110 TLB uppfyller säkerhetsstandarder med en fyra-post roll-over-skyddande-struktur och faller-objekt-skyddande-struktur.

Traktorgrävare

När grävskopan är fristående, kan du koppla traktor redskap som kräver en tre-punkt hitch och bakre PTO. Kontrollerna är två spakar och direkt koppling. Den boom swing bågen är 180-grader, medan den hink rotation bågen är 190 grader. Bommen är helt inneslutna och böjda.

Lastare

Den lastat lyfthöjd är 114.8 inches (pivot till pin). Maximal höjd är lyftkapacitet 2,042 lb. Den lastat låg vinkel boom vapen är gjorda av en hög hållfasthet, låglegerat stål.

Specifikationer

Traktorns Hjulbas är 71,5 inches, med en operativ vikt på 7,280 lbs. med lastare och rutan blad. Tur för maskinen är 58 grader och bromsa vändradien är 144 inches utan bromsar och 124 inches med bromsar.