Vatten funktioner för en Pool

Vatten funktioner för en Pool

För villaägare som hittar deras pool på bakgården tråkigt, att lägga till en vatten-funktionen kan omedelbart till drama eller intresse att utseendet på deras gård. Flytande, flytta eller spraya vatten ofta skapar en lugnare stämning, men vatten funktioner kan också användas för att ge en pool en mer nyckfull titt också. Anser att den totala effekten som du vill skapa, och din budget, när du väljer vilken funktion fungerar bäst för din pool.

Vattenfall

Ett vattenfall kan ge din pool en dramatisk look eller en rustik, naturliga känsla beroende på vilken stil du väljer. Ark vattenfall består av en marmor eller sten avsats, som det rinner vatten över i ett blad. Ark vattenfall kommer i olika storlekar och former, så de kan installeras i de flesta pooler att omedelbart skapa en elegant och sofistikerad look. Du kan även konstruera ett ark vattenfall med hamrade metall finish för en modernare look. Rock vattenfall kan användas för att skapa ett mer naturligt utseende för din pool. I stället för vattnet falla över en avsats som i ett ark vattenfall, används ett antal stenar som ett spår för vattnet för att strömma ner. Prefabricerade rock vattenfall finns tillgängliga, som kommer i en stor bit som kan placeras på poolens kant. Anpassade rock vattenfall kan också byggas om du vill ha en mer dramatisk eller avancerade titt. Du kan även använda stora stenblock eller stenar som är redan i din trädgård som en del av vattenfallet.

Fontäner

En fontän kan vara ett bra alternativ om du vill lägga till en bit av konstverk till din pool. Fontäner finns i en mängd former och storlekar, så du bör kunna hitta en som matchar designschema av din pool och trädgård. En fontän består av en struktur med en tapp som sprutar vatten. Fontän strukturer kommer i en mängd olika stilar, som sjöjungfrur, delfiner eller fisk, och är oftast gjorda av sten. Du kan också ha några skräddarsydda att passa form och känsla av din pool fontäner.

Laminär Jets

Laminär jets kan skapa 7 till 8-fot högt strömmar av vatten som arch i din pool. De normalt installeras i leken runt poolen, men de kan också placeras i närbelägna buskar och krukor eller i golvet i poolen. Du kan också välja att lägga till fiberoptisk belysning till jets så färgade ljus passerar genom strömmar av vatten när de faller i poolen.