Varför har jag lågt vattentryck på en ny utomhus kran?

Varför har jag lågt vattentryck på en ny utomhus kran?

Om vattentrycket verkar vara onormalt låga för en utanför tapp som du nyligen har installerat, kan du ha ett av flera problem med din VVS. Kom ihåg att om vattentrycket har plötsligt tappade i alla vattenkranar i och runt ditt hus, och sedan ytterligare utlopp kan bara betyda det finns inte tillräckligt med tryck att gå runt. Du kanske behöver en större vattenledning levererar huset. Men om skillnaden är bara i utanför kranen, finns det en annan fråga.

Ny kran mönster

Problemet med din yttre vattentryck kan helt enkelt vara kranen du installerat. Äldre kranar gjordes att öppna upp en bred valve för vatten att hälla genom. Men naturresurs bevarande standarder har tvingat moderna kranar vara utrustade med luftare i slutet av kranar och annan vattenbesparande utrustning installeras i stället för gammaldags ventiler. Det finns inte mycket du kan göra åt detta problem, förutom möjligen att ta bort en strålsamlare om sådan finns. Kranar är avsedda att minska mängden vatten du använder, men allt du ser är en minskning av trycket.

Sediment

När en ny kran installeras på ett hus, har vattenledning till vara avstängda så rören kan anslutas till viktigaste. När vattnet är vände på, det rusar genom dessa rör med en hel del kraft och kan tvätta någon sediment som byggts upp i dina rör direkt till en kran. Sediment från huvudsakligen kunde enkelt avveckla i linjen på väg till din utomhus tapp. När sedimentet finner motstånd på kranen, är det möjligt att det kommer att fungera som en dam och hålla vattnet från att komma igenom tapp.

De senaste reparationer

De senaste VVS reparationer som innebär avstängning av hem vattenförsörjningen kan leda till minskad vattentrycket i en närliggande kran. Som med det förfarande som nämns tidigare, kunde när vattnet är vände på, det tvätta skräp från skära rör eller andra främmande föremål in i röret och orsaka en täppa som kommer att minska trycket i en viss kran. Täppa måste tas bort för att återställa korrekt trycket.

Pipe eller kran skador

Om röret leder till din utomhus kran eller kranen själv är skadad, kan det orsaka en minskning i vattentrycket. Utomhus kranar är särskilt känslig för skador orsakade av minusgrader, till exempel, om en slang är kopplad till kranen genom vintern. Om en hård fryser hände inom en kort tid efter din nya installation, du kan har upplevat en spricka i ett rör eller kranen, och vatten kan läcka bakom väggen. Reparationer kommer att bli nödvändigt att stoppa slöseriet med vatten och att återställa trycket.