Vanliga bruna huset spindlar

Spindlar är skrämmande att många husägare av deras mycket utseende, men i själva verket spindlar är nog bland de mest positiva djur som förekommer i utomhus och inomhus miljöer. Spindlar äter några av de mest besvärande insekterna och endast kommer att attackera människor defensivt och på grund av extrema provokation. Fortfarande, vissa spindlar kan vara skadliga för människor, så som en husägare är det klokt att lära sig de spindel arter som är mer benägna att resa inne i ditt hem för att lättare känna igen de som kan vara skadliga för din familj.

Brun enstöring

Någon diskussion om potentiellt farliga inomhus brun spindel bör inledas med en brun enstöring (Loxoceles reclusa). När inte den vanligaste inomhus spindeln, är det möjligt mest farliga. Brun enstöring kännetecknas av en distinkt fiol mönstret bakom huvudet. Brown recluse spindlar har ett gift som dödar mänskliga celler och en bita webbplats kan utveckla ett nekrotisk, långsam-healing, ulcerös sår. Brun enstöring är sällan dödlig som medicinsk hjälp söks direkt.

Spindelnät spindlar

Spindelnät spindlar är det gemensamma namnet för gruppen klotspindlar av spindlar. Inomhus, sannolikt du att hitta cobweb spindlar byggnad duk i hörnen av alla rum i hemmet. Spindelnät spindlar är kännetecknas av sina uppsvällda kroppar och spindelnät de snurrar och allmänt stökigt och klibbig vid beröring. Denna grupp omfattar spindeln svarta änkan, en fruktade men sällan dödlig spindel arter med en helt svart kropp och en orange-röd timglas mönster på undersidan av dess buken.

Källaren spindlar

Källaren spindlar tjäna deras namn eftersom de föredrar att uppehålla mig mörk, avskilda områden i hemmet såsom källare och källare. Medlemmar i källaren spider gruppen (Pholcidae) alla har egendomligt långa ben (även om familjen inte omfattar pappa-lång-ben spindeln). Pholcidae duk är ofta större än de av andra spindlar kommer att, och om en Pholcidae spindel i nätet när webben är störd, det hoppa ner på webben. Källaren spindlar är inte skadliga för människor.

Säkerhet och borttagning överväganden

Om sannolikheten för en spindel arter kommer inomhus mot en annan är regionspecifik och i stor utsträckning, mest sannolikt bruna spindlar som kommer att finnas inomhus beror på var du bor. Bara en liten minoritet av inomhus bruna spindlar utgöra ett hot mot människors hälsa, så spindlar bör tolereras när så är möjligt på grund av de gynnsamma effekterna de har på ekosystemet. Om spindlar behöver avlägsnas, vakuum dem upp eller, som en sista utväg, överväga en godkänd insekticid för inomhus spider kontroll.