Vad man ska använda för rengöring av betong för plattsättning

Vad man ska använda för rengöring av betong för plattsättning

Du kan förnya ditt betonggolv genom att installera kakel över den. Innan du tar itu med denna syssla, men kommer du behöva Rengör betonggolvet noggrant. Någon smuts eller skräp som är fångad mellan betongen och plattsättning försvagas bindningen mellan lagren. Ren betong flera dagar innan du planerar att kakel, eftersom det kommer att behöva flera dagar att torka ordentligt.

Trinatriumfosfat

Trinatriumfosfat är en stark pulveriserad rengöringsmedel som också i så kallade tsk tsk har antibakteriella egenskaper som bidrar till att lyfta och ta bort fläckar på betong. För att använda den, blanda 1 oz. tsk med 1 dl vatten. Blanda den flytande lösningen med baby pulver att göra en tjock pasta. Sprida pastan över fläckar och låt dem sitta i flera timmar. TSP kommer att arbeta för att lossa fläcken och dra den ur betongen. Bär alltid handskar när du arbetar med tsk som kan irritera eller torka ut känslig hud.

Färgborttagningsmedel

Färgborttagningsmedel tar bort svåra fläckar såsom färg från konkreta områden. Färg fläckar är vanliga på golv i garaget eller källaren. För att använda dem, blanda den sura strippan med baby pulver att göra en tunn pasta som är samma konsekvens som glasyr. Låt det sitta i 1 timme att lossa fläcken helt. Använd alltid handskar och en mask när du arbetar med färgborttagningsmedel.

Muriatic syra

Muriatic syra är en stark syra renare som vanligen används för att ta bort rostfläckar. Detta beror på att syran motverkar alkaliska rost fläcken. För att använda den, Blanda ¼ kopp muriatic syra med 2 dl vatten. Pensla lösningen på rostfläckar. Alltid hälla syran i vattnet för att se till att det inte plaska på dig. Bär alltid handskar, skyddsglasögon och en mask som muriatic syra är hög giftiga. Köpa muriatic syra från en hårdvara eller pool leverans butik.

Flytande diskmedel

När du har tagit bort alla fläckar på betong, använda en flytande maträtt tvållösning att ta bort lager av smuts och sot. För att använda den, fylla en hink med 1 gallon hett vatten och tillsätt 4-6 tsk av flytande diskmedel tills vattnet är diskmedel. Tillämpa lösningen på betonggolvet och skura det med en hård borste. Låt det sitta i 10 minuter att lossa smuts och skrubba igen. Skölj den ordentligt med rent vatten och torka den helt.