Vad gör en keramiska plattor golv dyka upp?

Vad gör en keramiska plattor golv dyka upp?

Keramiska plattor är ett trevligt komplement till ett hem och kommer också att öka värdet. När de flesta villaägare har ett badrum eller kök remodeled, lägger de keramiska plattor. Keramiska plattor är inte helt problemfritt, vilket många av dem är lätt att identifiera.

Buckling kakel

Buckling kakel kan identifieras genom en poppar eller klickande ljud när du kliver på den. Detta är den första etappen. När det är gick på ständigt kommer det så småningom antingen dela eller dra upp från undergolvet.

Limma övergång

När kakel fastställdes kan det inte ha varit tillräckligt lim på ett ställe. Genom promenader och naturligt slitage, limmet kommer att spricka och detta kakel kommer då dyka upp eller släppa från undergolvet.

Skräp

Skräp kvar under kakel kan också orsaka kakel till pop. Vad som händer är att skräp förvandlas till en liten spak, och när det är gick över denna spaken kommer att dra brickan från limmet.

Släppt golvet skruv

Tillfälle, på grund av naturliga reglerandet av ett hus, kommer att ett floor skruv eller spik släppa från undergolvet. Igen, ungefär som en bit av skräp, det fungerar som en hävstång och tvingar kakel pop från undergolvet.

Undergolvet skevhet

Om undergolvet börjar warp, kommer det också att överföras till kakel. Oavsett hur väl kakel är limmad ned, kommer att den följa golvet. trycket blir för stort och kakel kommer att släppa från undergolvet.