Vad för slags träd gillar larver leva på?

Vad för slags träd gillar larver leva på?

Många trädgårdsmästare älskar tanken på att skapa säkra tillflyktsorter för fjärilar. Dessa lite Bevingade insekter kan vända trädgårdar i underbara platser. Fjärilslarver, omogna fjärilar och malar behöver någonstans att bo i dessa trädgårdar. Som tillhandahåller mat och skydd för både fjärilar och larver kommer att locka dem till någon trädgård, men om trädgårdsmästaren inte vill fjärilslarver det, vissa kan man förebygga och kontrollera dem.

Cykeln

Vuxen fjärilar och malar äter inte lövverket av växter. Fjärilslarver äter blad, ibland orsakar skadliga mängder av skador. En gång caterpillar luckorna från dess egg, det lever på och äter blad på trädet placerades på. Caterpillar kommer att proppa sig, och då det kommer att gå in i cocoon fas av sina liv. I denna fas förvandlar larv till vuxen form. När det framgår av kokong, kommer det att ha vingar och honorna kommer att fortsätta att lägga sina ägg på samma typer av växter och träd de kläckts på.

Caterpillar värdväxter

Många sorter av larver har Rekommenderad växter och träd som de gillar att leva och livnär sig på. De flesta fjärilarna kommer att söka ut mycket speciella träd och växter för sina ungar att leva på, men de flesta malar visas långt mindre kräsen. Tiger swallowtail larver kan hittas på cherry, Björk, tulpan träd och ash träd. Viceroy larver lever ofta på Salix, poppel och apple träd. Kekropia mal larver kommer att leva på många träd. Larver av Luna moth kommer också bor och äter många annan skog och skuggande träd.

Caterpillar kontroll

Vissa fjärilslarver tenderar att bli skadedjur i stort antal och kan skada eller döda växter och träd de levande och foder på. Någon typ av kontrollmetod bör användas för att skydda mot skador. Kemper Center for hem trädgårdsskötsel säger att den bästa metoden för små infestationer inkluderar att ta bort fjärilslarver en efter en. Inga skadliga kemikalier används för denna metod. Trädgårdsmästare plocka caterpillar från sin värdväxt och sedan döda dem genom att eliminera eller släppa dem i tvålvatten. Några rovdjur insekter, som eldflugor, stinker flugor och maskinbearbetade flugor, kommer döda vissa typer av larver, att hjälpa hålla deras nummer låg. För stora angrepp, kan bekämpningsmedel användas. När du använder ett bekämpningsmedel, se till att det kommer att döda typ av larver angriper området.

Att locka larver

Att locka larver till trädgård innebär att locka vuxen fjärilar. Plantera träd och växter som larver lever på kommer att bidra till att attrahera vuxna kvinnliga fjärilar, men trädgårdsmästare kommer att behöva plantera nektar växter för de vuxna att mata från. Kaprifol, fjäril bush och milkweed kommer att locka fjärilar, och de kommer i sin tur lägger ägg på värdväxter, som kommer att bidra till en ny generation fjärilar i trädgården.