Vad de ska användas på ett trädäck att smälta is

Vad de ska användas på ett trädäck att smälta is

Vintersäsongen medför snöklädda träd, snöänglar och holiday cheer. Det är inte alla kul och spel, dock; vintern ger också om dålig körning och dåliga vandrande förhållanden tack vare isiga vägar, gångbanor och däck. Om ditt trädäck är täckt med ett lager av is, kan det vara förrädiska att gå hela. Om du vill komma åt däck, finns det några olika sätt du kan hjälpa smälta och ta bort isen samtidigt bevara integriteten hos den underliggande trä.

Använda en ordentlig is Melter

Spridd is melter över isen på ditt trädäck. Var noga med att använda magnesiumklorid (i stället för natriumklorid eller kalciumklorid), eftersom det tenderar att vara mindre hård på trä. Distribuera magnesiumklorid jämnt och försiktigt; du vill inte använda mer än nödvändigt.

Ta din Shovel

Nagga på isen med en plast snöskyffel. Undvik att använda en metall-edged spade som detta kan markera trädäcket. Bryta upp isen i mindre bitar och skyffla bort däcket. En spade är också effektivt om det finns ett lager snö på toppen av den underliggande isen.

Solen är din vän

Vänta tills mitt på dagen på en solig dag att börja din is smältning ansträngningar, om möjligt. Värmen från solen potentiellt kommer att smälta bort några av isen. Minst sagt, kommer att solen ge bättre förutsättningar för att smälta isen, naturligt mjukgörande för att hjälpa dig att nagga på det och/eller smälta bort.

En annan användning för Kiity kullen

Efter du har tagit bort de flesta av isen, sprida en tunn senare av icke-dunge kattsand över däck. Detta hjälper till att förhindra en upprepning uppbyggd av is. När säsongen är slut kan du tvätta bort den kvarvarande kattsand med en trädgårdsslang.