Vad är Växtstubbar Brasiliensis?

Växtstubbar är släktnamnet för en grupp av saftiga växter. Brasiliensis är en av arterna av denna grupp av växter. Mer än 200 arter av Växtstubbar finns, växande naturligt i varma, torra områden i Sydamerika, Afrika, Madagaskar och Kina. Som många tropiska växter gör Växtstubbar brasiliensis egenskaper det en lämplig mängd att växa som en attraktiv krukväxt i svalare klimat.

Egenskaper

Förmågan att spara vatten i dess blad hjälper Växtstubbar utstå perioder av torka i sin naturliga miljö, men även perioder av tillfällig försummelse som en krukväxt. Kallas också en växt som luft, växer denna sort av Växtstubbar ca 3 till 5 fot lång. Anläggningen har ihåliga stjälkar och tjocka blad med scalloped kanter. En tunn röd remsa ger en distinkt marginal runt kanterna på äldre blad. Friska exemplar blomma en gång varje år producera klockformade blommor som snabbt blekna och vissnar.

Användningsområden

Medan vissa trädgårdsmästare njuta av växande Växtstubbar brasiliensis som krukväxter, gynnas ofta denna sort för dess påstådda medicinska värden. Sydamerikaner hänvisar ofta till denna anläggning som mirakel blad. I dess infödda klimat erbjuder denna anläggning ursprungsbefolkningen med ingredienser som används vid behandling av inflammation och feber. I Brasilien, vissa individer använder örten som ett lugnande medel, diuretika, hosta suppressant och behandling av sår och insektsbett.

Metoder

Folket i Peru blanda marken bladen med sockerrör Rom som en behandling för huvudvärk. De också dricka te gjort av bladen och stjälkarna att lindra halsbränna, uretrit och feber. Även om denna typ av Växtstubbar anläggning kan ha vissa egenskaper, finns det inte tillräckligt medicinsk forskning för att stödja dessa hälsopåståenden. Som med alla växtbaserade preparat, rådfråga din läkare före intag av Växtstubbar brasiliensis som en medicinsk behandling.

Överväganden

Denna typ av anläggning kräver mycket ljus och lös jord som rinner snabbt. En lerig blandning som innehåller löst material, som perlit och torv, lämpar sig för odling av denna typ av saftiga. Denna typ av anläggning föredrar pH-nivåer mellan 6.0 och 6.5 och gör bäst i fullt solljus till halvskugga. Även om Växtstubbar växter inte kräver frekvent vattning, behöver de en tillfällig, djupa vattnas en gång varje två till tre veckor för att hålla bladen knubbig och hydrerad.