Vad är bladverk?

Vad är bladverk?

Bladen är ofta den enklaste vägen in mot identifiera träd och växter. Växt eller träd blad betraktas tillsammans som en grupp kallas lövverk eller leafage. Cedar bladen växa som skalor medan bladen på barrträd växer som enda nålar eller fascicles. Lövverk växter inkluderar alla växter som odlas för sina löv och inte för sina blommor eller frukt. I höst börjar vi att se bladen på träden ändring in i vackra röda och orange färger, låter oss veta att vintern kommer.

Funktioner

Användning av lövverk växter för heminredning är en stor industri. Lövverk växter är en integrerad del av modern design och en viktig roll i våra liv. Brokiga bladverket lyser ett mörkt hörn. Florida leder nationen i produktionen av lövverk växter, står för 55 procent av försäljningen på grund av sitt gynnsamma klimat.

Landskapsarkitektur

Färgglada bladverk är ett kraftfullt verktyg för landskapsplanering. Leaf färgen på ett lövträd kan ändra tre gånger per år, med varje förändring har olika effekter på landskapet. Använda träd med gula och röda löv blad för att göra en accent för trädgårdar som mestadels är gröna på sommaren. Plantera träd med mörkt lila leafage bredvid kontrasterande, ljusare färgade växter.

Färg

Under vintern har många träd och växter inte tillräckligt med ljus för att utföra fotosyntes, så många av dem vila. Fotosyntesen är den process som växter använda energi från solljus för att producera socker, en typ av bränsle för cellernas energi. Det gröna pigmentet klorofyllet försvinner från bladen och börjar vi se lysande gul och och orange färger. Ljusa röda och lila färger är gjorda i höst när glukos är fångade i bladen efter fotosyntesen sker.

Turism

Höst färg turismen är en stor dra i New England. Folk kommer från hela världen för att se träden. Peak bladverk i New England arbetar sig ned från norr från September långt in i November. Staten turism kontor erbjuder tips som besöker mitt i veckan eller utforska småvägar för att njuta av skön säsongen. Delta i höst festivaler för att förbättra ditt besök. Plocka färska frukter och grönsaker från jordbrukare marknader och vägkanten står.

Överväganden

Européer som kommer till Amerika är ofta imponerade av de lysande färgerna av våra höst lövverk. Jämväl, människor som bor och arbetar i staden uppskattar olika medley av röda, gula, gröna och lila nyanser. "Men mycket viktigare än en kunskap om namnen och distinktioner av färg är den glädje och upprymdhet som dessa färgade bladen excite, författaren och filosofen Henry David Thoreau sa.