Topp 10 hem yttre färger

Topp 10 hem yttre färger

Om du är i färd med att sälja ditt hem, överväger du antagligen några uppgraderingar för att förbättra den. National Association of Realtors säger att måla hemma och öka dess curbvädjan kan göra en stor inverkan på förmågan att sälja ditt hem och till och med höja dess värde. Det är en bra idé att observera husen i ditt närområde så att du kan samordna ditt hus skugga med andra.

Vita

Enligt Leslie Segrete, co-värd för radioprogrammet "Money Pit" hem förbättring, rapporterar undersökningar av amerikanernas hem mest populära exteriör hem färgerna är traditionella, prestigefyllda och skarpa vita.

Beige

Någon nyans av beige, en av jordfärger, är bland de mest populära färgerna. Beige har ett stort utbud av olika nyanser och toner och förblir önskvärt på grund av dess förmåga att smälta in i de flesta köpare paletter.

Gröna

Gröna rekommenderas för exteriör färg, speciellt med miljön spelar en större faktor i dagens globala marknad. Styra noga mot djupare, botaniska nyanser eller mjuk vise.

Browns

Brunt är ett populärt alternativ. Taupes hör till denna kategori. Tänk på portobello mushroom, vittrade trä och andra färger som är medellång och ljus i mättnad.

Tans

Tans är en annan mycket valda färg som det inte är för fet och kan samordna lätt med andra accentfärgerna, som klippa eller fönsterluckor. Det matchar brukar också bra med sten och tegel exteriör element.

Krämer

Krämer är ett klokt val om du har en mängd yttre element som du vill föra samman, på grund av sin neutralitet, färglära och ABC: s nättidning "i hemmet."

Grays

Grays anses bara "genomsnittlig" i popularitet, enligt "Pengar gropen." Grått är en neutral, vilket accepteras lätt av närliggande hus. Det är oftast tillräckligt neutral för att passa in i de flesta grannskapet trender.

Blues

Blues är acceptabla i vissa nyanser. Leta efter blues som är tonas med en ljusgrå. Detta dämpade version kan göra för en mer väderbitna, ren och klassisk look.

Gula

Gula kan vara attraktiva och beror också på skuggan. Ju ljusare nyans av gult, lättare det kan assimilera till andra off-white färger i grannskapet. Om du väljer en gul, kommer att det se ännu ljusare i solen. Var försiktig när du väljer färg; testa färgen en lapp av färg på olika sidor av huset för att se hur solen påverkar färgen.

Röda och rosa

Röda och rosa är den minst valda av de övre yttre färgerna. Detta beror på dess djärva effekt, vilket gör det en mer riskfyllda färg för att sälja ett hus, som de flesta människor är intresserade av att blanda in med sina grannar. Reds väljs oftast i en tegelsten eller terracotta nyans. Rosa är allmänt används i tropiska områden och används med stuckatur.