Toaletten spola ventilenheten

Toaletten spola ventilenheten

Som din toalett åldrar, kan spola ventilenheten inom tanken slits och behöver bytas ut. De flesta toaletter använder en plast spola ventil, med en fyllning röret, gummi stängnät ventil och bas, normalt säljs som en enda enhet. En rostfri kedja ansluter ventilen till en arm kopplad till toalett handtaget. När du sänka handtaget, lyfter armen ventilen upp till spola toaletten. Medan olika toalett modeller använder olika typer av ventiler församlingar, ersätta dem följer samma grundläggande steg och är relativt enkelt, tar mindre än en timme att slutföra.

Instruktioner

•Vrid av vattnet matarledningen baktill på toaletten. Spola toaletten för att tömma tanken. Koppla bort vattnet matarledningen från den toaletten tanken. Ta bort locket från toaletten tanken och upphäva det säkert.

•Lossa och ta bort muttrarna på undersidan av toalettanken som håller tanken till toaletten placerar, med en hylsnyckel. Inte tvinga nötter, eftersom detta kan knäcka porslin av toaletten.

•Lift tanken upp från byttan. Noggrant fastställa baksidan av tanken på en handduk eller droppe trasa så att botten av tanken är tillgänglig.

•Koppla bort rostfritt stål kedja från stängnät ventilen på spola ventilenheten. Ersätta gamla Huvudtanken packningen med en ny packning.

•Skruva ur den stora, gängade plastkrage som håller gammalt spola ventilenheten på plats. Ta bort färg ventilenheten från inom tanken.

•Skruva ur stort plast kragen från nya snålspolande ventilenheten. Montera den nya församlingen in i tanken och genom hålet i botten av tanken. Tråd i kragen på församlingen. Justera ventilenheten i tanken. Försiktigt dra åt kragen.

•Lift WC tank och placera den så att de två tank bultar justeras med hålen i byttan. Sätt in bultarna genom hålen och anpassa längst ned i toaletten för att placera.

•Byt ut nötterna på toaletten tanken bultar och dra åt dem försiktigt med en hylsnyckel. Undvika över skärpning nötter. Placera locket tank tillbaka på tanken. Sätt tillbaka vattnet matarledningen. Slå på vattnet och låt tanken att fylla. Spola toaletten att testa för läckor.