Tips på glasdörr & fönster beläggningar

Tips på glasdörr & fönster beläggningar

Skjutdörrar i glas och stora fönster sätta mycket ljus i alla hem, att göra mellanslag visas mer öppen och luftig, men de kan också göra hem ser ofärdiga när de är kvar nakna. Användning Inredningstips på glas dörr och fönster beläggningar att skapa ett elegant utseende som inte kommer att offra naturligt ljus eller användbara dörröppningar.

Lyxiga tyger

Ge dina fönster och glasdörrar ett elegant utseende med lyxiga, rika tyger. Välj sammet, siden, damast, även mocka eller päls att lägga till ett stänk av färg och mjukhet till varje fönster behandling. Bultar av tyg är tillgängliga via specialbutiker tyg och hantverk, som erbjuder tyger i olika texturer, färger och mönster. Köpa en längd av tyg ungefär dubbelt så länge som bredden på fönstret, gäng det till en lång rulle och fäst den på de övre hörnen av fönstret. Behandlingen är enkel, men rikedomen av tyget kommer att göra det ser dyra och väl utformade.

Lamellgardiner

Långa lamellgardiner gör en bekväm, tålig för skjutdörrar i glas. Lamellgardiner är placerade på ett spår så att du kan dra dem bort från dörren på kommer. Blinda kan också öppnas för att släppa in ljus eller stängd på natten för att tillhandahålla sekretess. Lamellgardiner är gjorda i alla storlekar från olika material som trä eller färgad plast. Föra temat i hela huset och lägga till lamellgardiner i windows samt att ge alla fönster och dörr beläggningarna ett sammanhållet utseende.

Gardin paneler

Bifoga långa gardinstänger ovan skjutbara glasdörrar och fönster att hänga länge gardin paneler. Golv längd gardiner kan lägga en hel del färg och konsistens i alla rum och enkelt bunden tillbaka eller dras tillbaka så att dagsljus att komma innanför. När skjutbara glasdörrar används, Använd avspärrningslinor för att dra långa, flödar gardiner ur vägen. Gardiner bör hänga 1 till 2 inches från golvet att förhindra dra och hjälpa dem att hålla ren, även om de kräver regelbunden tvättning på grund av naturliga hår och damm som byggs upp över tid.