Tips på att spara propangas

Tips på att spara propangas

Endast cirka 2 procent av bostäder i USA är uppvärmda med propan, men om din dator är en av dem, under vintermånaderna, är du förmodligen ganska orolig med bevara så mycket som möjligt. Även om du inte kan göra mycket om priset på propan, kan du ta flera steg för att hålla kostnaderna nere.

Weatherize hemmet. Har en energi bevarande expert kommer till ditt hem för att bestämma de största "läckorna". Din energileverantör kan göra denna tjänst gratis. Några av de största saker du kan göra för att weatherize inkluderar isolerande ditt vinden, väggar och källaren, installera weatherstripping på dina dörrar och installera storm windows. Om du har en Propan vattenvärmaren kan du isolera dina rör för att hålla vattnet varmare i transit, men aldrig täcka upp på värmaren eller termostaten som går med det.

Köpa energieffektiva apparater och hem funktioner. Den federala regeringen och många stater erbjudande skatteincitament för att installera mer energieffektiva fönster, värmesystem och isolering, så kolla med din statens Energiavdelningen att ta reda på om att investera i kostnaden är värt det i energibesparingar och skattelättnader.

Vrid ner termostaten. När du sover, du är mest sannolikt snuggled upp under en hög av filtar, så varför inte slå ner termostaten att redovisa för den extra värme som du redan får i sängen?

Enligt Department of Energy, kan du spara cirka 10 procent av dina uppvärmningskostnader genom att ställa termostaten på 68 grader under dagen, och 10 till 15 grader lägre på natten. Ännu bättre: köpa en Energy Star programmerbar termostat som automatiskt vänder ner termostaten medan du sover och när du är borta på arbetet eller i skolan.

Också lägre termostaten vatten värmare. Du kan ställa din termostat till 115 och fortfarande har säker och bekväm vattentemperaturen.

Rengör och ersätta din ugn filter varje år, och har din ugn för effektivitet kontrolleras varje år. Har ugnen serviced när det finns tecken som det inte fungerar så effektivt som möjligt.

Köpa en kamin som inte har en pilot ljus, men istället fungerar med en elektrisk tändning. Sparar du på propan, eftersom det inte bränner hela tiden.