Tips på att bygga en lada skjutdörr

När du öppnar en glidande ladugårdsdörr, behöver du inte oroa dig slående något eller någon i dess väg. I en tjutande vind, kommer inte du kastas över gården om en vindpust slår det. Bäst av allt, kommer inte skjutdörrar slam stängs. Det finns flera variabler att överväga innan du bygger din skjutbara ladugårdsdörr.

Storlek

Storleken på din skjutdörr barn påverkar inte bara kostnaden för material som behövs men vikten på själva dörren. Dörrens vikt kommer att ha en direkt inverkan på storlek, typ och kostnaden för den nödvändiga monteringsdetaljer.

Om du behöver ställa in SIDOPOST inlägg, kom ihåg att en skjutdörr mått mäts inte inuti inlägg, men istället måste innehålla tillräckligt bredd om du vill överlappa båda SIDOPOST extensions eller det blir omöjligt att spärren det ordentligt. Beroende på vikten på dörren, kan en dubbel eller till och med tredubbla uppsättning huvud plankor vara nödvändigt.

Vikt

Hur dörren kommer att ställas inför kommer att påverka total vikt. Om stålpaneler skall användas, kommer dealern att kunna förse dig med exakt vikt. Om du bygger en styrelse och batten dörr med grov sågade bordläggning, blir sin gröna vikt betydligt högre än efter plankorna har torkat ordentligt.

Enligt den nationella Manufacturing Company, kan dörrpaneler väger upp till 450 lbs. använda box järnväg. Dörrar upp till 600 lbs. kan använda runda järnväg. Totalbredd dörren avgör inte hur mycket järnväg krävs, samt antalet fästen. Glöm inte att inkludera vikten på dörrens inramning virke i dina beräkningar.

Ytterligare överväganden

Tåg typ du väljer påverkar vilken typ av galgar du behöver. Du måste också bestämma å bo innanför spärrarna, valsar, dörr gripskopor, och glöm inte den dörr stannar: du behöver 2.

Om du bor i ett område där vintern snöar är tunga, överväga vilken sida av ladan du bör hitta dörren på. Om en plötslig våren Tina värmer upp allt det ackumulerade snön på taket och det glider av, din dörr kan vara fastnat avstängning från vikten av snön att trycka mot den.

Använda tryckimpregnerat planka för botten järnväg. En obehandlad en kommer att ruttna snabbare på grund av kontakt med regn, jord och snö. För att komma runt detta och för att förhindra att dörren bindande under våren frost HIVAR, lämnar en lucka under botten järnväg av minst 2 inches.

Se till att köpa gavlar för rälsen eller du har att brottas med hålighet häckande fåglar försöker ställa upp hushållning.

Händer på

Bege dig till en återförsäljare att hantera skjutbara ladugårdsdörr material i person. Diskutera dina planer med någon som säljer dörrbeslag varje dag hjälper dig att fatta bättre beslut.