Tips om hur du använder en bassäng skiftnyckel

En bassäng skiftnyckel är avsedd att användas med svåra att nå VVS som under vasken. Den består av en stor skiftnyckel huvud på ett långt skaft som har ett vridbart skiftnyckel huvud. Huvudet kan manövreras skärpa käftarna på skiftnyckeln när du kan få dem på muttrarna som håller VVS tillsammans.

Bekanta dig med det

Kontrollerar du bekanta dig med bassäng skiftnyckel och hur det fungerar innan du försöker att dyka in i ett projekt. Kolla in hur den övre delen av huvudet rör sig i en upp och ner rörelse att greppa hårdvara. Huvudet rör sig på en svivel. Se till att du förstår alla sätt det kan flytta innan du använder den.

Gör en Plan

Om du vill begränsa din frustration inte slåss VVS rätt bort. Istället, ta några minuter innan du börjar arbeta – lek med skiftnyckel och bestämma den bästa infallsvinkel. Undersöka hur du bäst passar skiftnyckel mellan några ledningar eller väggar för att nå dina mål.

Applicera trycket

När du får ett fast grepp på muttern du försöker arbeta med, är hemligheten att använda små vinkelrätt handtaget slutet av bassängen skiftnyckel för att få hävstång behövs. Detta skjutbara handtaget kan justeras till olika positioner så att du kan sätta press där det behövs. Ordentlig hävstång är särskilt viktigt när man försöker bryta en tight mutter lös.