Taket förberedelse

Tak i ett hem kan gul och bli smutsig-letar du efter bara några år, särskilt om de är målade vita. Tillämpa en färsk färgskikt på taket kan lysa och föryngra hela rummet. Innan du använder ett lager färg, förbereda taket måste för att uppnå bästa möjliga resultat. Utan ordentlig förberedelse, kan färgen tidigt ålder eller ens flagna på områden.

Instruktioner

•Lay en plast drop-tyg på golvet och alla möbler i rummet för att skydda dem från taket skräp.

•Scrape lös färg med en 6-tums gips kniv i taket. Håll kniven på en låg vinkel på taket att undvika mejsling och lätt skrapa tills det finns ingen lös färg i taket.

• Fyll hål eller fördjupningar i taket med gemensamma förening tillämpas med 6-tums gips kniven. Jämn fogmassa över de låga områdena att göra dem även med resten av Takets yta. Låt gemensamt förening torrt över natten och lätt slipa det med en gips slipning svamp.

•Caulk utrymmen och sprickor längs kanterna på taket med hög-målarens täta. Skär i slutet av täta munstycke i 45 graders vinkel med en mattkniv och peta folien på botten av munstycket med staven på täta pistol. Installera röret av täta i en täta pistol. Pressa den täta pistol utlösaren jämnt när du flyttar vinklade munstycket över den spricka eller utrymme. Slät täta in i området med sidan av tummen. Torka av överflödigt täta off tummen på en våt trasa.

•Använd en fläck blockerare till något område i taket där det finns en fläck. Fläcken kan vara från en tidigare vattenläcka eller en annan källa, men det måste målas med en fläck blockerare så det inte blöda igenom finish färg. Tillämpa den fläck blockerat med en 3-tums färg borste.