Ta bort maskeringstejp från keramiska plattor golv

Maskeringstejp kan användas för många hushåll eller office uppgifter. Den enda nackdelen med att använda tejp är att det kan lämna bakom en klibbig restprodukt på ytor, såsom keramiska plattor golv. Du kan ta bort tejp rester med hjälp av en liten armbåge fett och rätt produkter. Vissa företag har specialdesignade rengöringsprodukter till stöd i avlägsnandet av tejp rester. Dessa produkter finns i de flesta hårdvara återförsäljare såväl som i mataffären hem rengöring gångar.

Instruktioner

•Peel upp en avsluta av maskeringstejp och dra bort det i en 90-graders vinkelrät vinkel, vilket minskar mängden bandets tacky materiella sticker till ytan.

•RUB med fingrarna om endast en liten mängd tejp rester kvar på keramiska plattor.

•Treat områden med stora mängder tejp rester med en rengöring vätska som tillverkas speciellt för denna uppgift. Företag som tillverkar dessa produkter inkluderar anka och 3M.

•När rester hårborttagning produkt har tillämpats, torka med en trasa. När området har städats tejp rester med en hårborttagning produkt, använda tvål och vatten för att ta bort alla överblivna produkter.

•Scrape områden med härdade eller skorpa tejp rester med en skrapa. För att inte skada den keramiska plattan, Välj en skrapa blad i gott skick utan skador eller bucklor i bladet.

Tips & varningar

  • Läs återstoden remover riktningar för att avgöra om produkten är säker att använda på keramiska plattor. Testa produkten i ett inconspicuous område att se till att rester remover inte kommer att skada eller missfärga kakel.